Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met ploertendoder aangehouden

Toegevoegd: 10-01-2014, 12.19 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een 36-jarige inwoner van Oost-Souburg is donderdagavond aangehouden voor verboden wapenbezit. Volgens de politie had hij een ploertendoder in zijn bezit.

De man werd opgepakt nadat rond 19.45 uur een melding was binnengekomen van een vechtpartij op het Oranjeplein. Volgens de politie werd gemeld dat er sprake was van een ruzie tussen twee mannen. Over en weer waren klappen uitgedeeld, waarbij de verdachte met een ploertendoder had gedreigd.

Toen de politie ter plekke kwam had hij het wapen nog in zijn bezit. Dit is in beslag genomen. Er is door het tweetal, dat al langer in onmin leefde, geen aangifte gedaan. Na verhoor is de Souburger in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther O (21-1-2014 om 21:16)
En mijn zoon heeft de man met ploertendoder aangehouden en op hem gezeten tot de politie gearriveerd was.(Trots!)
S.Inbad (11-1-2014 om 22:24)
@@S: jawel, maar ik vrees toch dat wij in de toekomst onze wapens nog node gaan missen.. De rest van de wereld is namelijk nog niet zo schijnheilig en een erfscheiding hebben we niet meer!
Knightstick up the ass (11-1-2014 om 18:38)
Nederland past zich eindelijk aan de rest van de EU aan. want daar zijn wapens normaal.
@S.Inbad (10-1-2014 om 22:51)
Alles kan gebruikt worden als wapen maar dat wil niet zeggen dat het wapens zijn Wapen op zich zijn nu eenmaal verboden ! omdat ze bedoeld zijn voor verkeerde keuzes
S. Inbad (10-1-2014 om 17:10)
Achterhaald dat t bezit van zo'n ding strafbaar is, met n step kun je iemand meer beschadigen..
ga lekker thuis vechten (10-1-2014 om 14:57)
Zielig hoor om zoiets te dreigen......
Cookie-instellingen beheren