Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Spookrijder in Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 10-01-2014, 16.32 uur - Update: 10-01-2014, 16.56 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Eén van de buizen van de Westerscheldetunnel is vanmiddag afgesloten nadat er een spookrijder op het tracé was gesignaleerd.

De Westerscheldetunnel meldde rond 16.30 uur dat de spookrijder zich in de Oostbuis bevond. Dat is de buis waarin het verkeer normaal vanuit Zeeuws-Vlaanderen richting Zuid-Beveland rijdt.

De politie is ingeschakeld om de spookrijder van de weg te halen. Ruim tien minuten later meldde de politie dat de Koninklijke Marechaussee was ingeschakeld om de automobilist richting Zeeuws-Vlaanderen te begeleiden. Even voor 17.00 uur was de tunnel weer volledig beschikbaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
benny (11-1-2014 om 14:26)
tuurlijk en jij bent een betweter zeker iemand die alles weet niemand kan x verkeerde afslag nemen toppie je zou bij de politie moeten werken zijn alle misdaden zo opgelost heb een schijthekel aan mensen zoals jou
marina (11-1-2014 om 13:39)
wat zit je nu van Zeeuws Vlaanderen naar Beveland, hij is van Beveland naar Zeeuws Vlaanderen aan het spookrijden geweest?!?! Hoe kan je vanaf de tolpoorten nu op de verkeerde baan komen. Dat kan helemaal niet. De enige kans is omgekeerd omdat ie de tol niet kon betalen (portemonnee vergeten?) of hij is via de dijk naar beneden gereden aan de Bevelandse kant, maar denk het eerste dat ie omgekeerd is.
Eddy (10-1-2014 om 22:47)
Heel moeilijk is dat niet om verkeerd te rijden, aan de Terneuzen kant heb je, als onbekende, al gauw de neiging om, ondanks de "keer terug" borden toch de verkeerde afslag te pakken op de rotonde. Deze afslag ligt erg ongelukkig daar als je niet bekend bent.
John (10-1-2014 om 22:44)
En dan nog,er staat dat het de buis van de Vlaamse kant naar Beveland is waar tegen de richting in is gereden. Als je vanaf Dow verkeerd gaat rij je vanaf de Vlaamse kant tegen de richting in waar normaal verkeer van Beveland naar de Vlaamse kant gaat.
Vlissinger (10-1-2014 om 22:24)
Dikke onzin benny, overal verkeersborden die je waarschuwen, alle verkeerstekens die verkeerd om staan, invoegen vanaf links? Ouders persoon, ja maar dan erg van de wereld, iemand die niet bekend is heeft zoiets niet.
benny (10-1-2014 om 19:24)
als je via terneuzen bij dow de verkeerde afslag op de rotonde neemt kom je op de uivoegstrook van de westerscheldetunnel weg uit dit is de enigste manier hoe die daar gekomen kan zijn. een fout is menselijk mischien een ouder persoon of iemand die hier niet bekend is kan gebeuren toch wat doen mensen toch moeilijk.
Cookie-instellingen beheren