Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Asbest vrij bij brand in schuur Zierikzee

Toegevoegd: 11-01-2014, 06.13 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - In Zierikzee heeft vannacht brand gewoed in een landbouwschuur aan de Hoeveweg. Bij de brand is ook een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen.

De brandweer werd rond 04.30 uur gealarmeerd voor de brand. Bij aankomst van het eerste brandweervoertuig bleek het te gaan om een flinke brand in een landbouwschuur. Een kwartier later werd het sein middelbrand gegeven.

De schuur liep bij de brand fikse schade op. Een bijgebouwtje achter de schuur raakte ook beschadigd en was voorzien van een asbesthoudende dakplaat. Vermoed wordt dat de asbest alleen op het terrein terecht is gekomen.

Rond 05.30 uur werd het sein brand meester geveven. De brandweer was daarna nog enige tijd bezig met nablussen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart,Tholen (11-1-2014 om 11:24)
Hoe lang kan dit nog doorgaan he? Over de oorzaak van de brand hoef je echt niet te twijfelen; er is een pyromaan actief en het is te hopen dat hij/zij/hun snel opgepakt word.
V (11-1-2014 om 10:47)
Verdacht veel brandjes in die hoek weer.
doordenkertje (11-1-2014 om 09:53)
O, maantje; o, maantje; o, pyromaantje? Burger- of boerenwacht? Maar ook al op Walcheren op klaarlichte dag?
Cookie-instellingen beheren