Autobrand op afslag A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 12-01-2014, 12.33 uur - Update: 12-01-2014, 13.05 uur

De autobrand op de afslag A58 bij Arnemuiden.
De autobrand op de afslag A58 bij Arnemuiden.
1
© Foto: Ricardo Kievit/112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - Brandweerploegen van de Middelburgse post Torenweg en 's Heer Arendskerke zijn zaterdagavond uitgerukt voor een autobrand op de afrit A58 bij Arnemuiden ter hoogte van het Shell-tankstation.

Omstreeks 19.05 uur kwam de melding van de autobrand binnen. Binnen enkele minuten waren de brandweerlieden van de post Torenweg ter plaatse. Er bleken geen vlammen meer zichtbaar te zijn. Mede dankzij het blussen met brandblussers door de eigenaar en een omstander is erger voorkomen.

De brandweer heeft de brand geblust en kon na een half uur terugkeren naar de post. De brandweer van 's Heer Arendskerke hoefde niet meer ter plekke te komen. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de auto weg te slepen.

Tijdens de bluswerkzaamheden was de afslag enige tijd dicht. De auto liep enige schade op. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (12-1-2014 om 14:30)
Wéér een Volvo.
Jan B (12-1-2014 om 13:45)
Brandweer post Torenweg 10 minuten rijden Brandweer 's Heer Arendskerke 15 minuten rijden. Terwijl het voor Brandweer post Arnemuiden maar 1 minuut rijden is. Je zal maar ernstige letsel hebben dan telt toch elke minuut. Had een duur foutje kunnen zijn. Of noemen ze dat tegenwoordig ingecalculeerde verliezen.