Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens steken fiets in brand in Hulst

Toegevoegd: 12-01-2014, 17.23 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - De politie heeft zaterdagmiddag twee jongeren aangehouden op verdenking van het in brand steken van een fiets.

Getuigen meldden dat er op de Tabakstraat in Hulst een fiets in brand was gestoken. De getuigen gaven een signalement door van drie jongens die zij hadden zien wegfietsen. Agenten keken in de omgeving uit naar de jongelui. In de Zomerstraat zagen zij twee jongens die voldeden aan het signalement en hielden ze aan. Het tweetal werd overgebracht een politiebureau voor verhoor.

Het gaat om een 16-jarige en een 14-jarige jongen uit de gemeente Hulst. De derde verdachte moet zich komen melden op het politiebureau. De ouders van de jongens werden geïnformeerd over de aanhouding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem76 (13-1-2014 om 04:59)
nu even wachten tot ze een brommer hebben en dan die in de fik steken. hoe zouden ze reageren? wat bezield die snotneuzen? verveling? zoek een baantje en blijf van andermans spullen af.
Ad. (13-1-2014 om 02:03)
Hoe steek je een fiets in brand ????
gerda (12-1-2014 om 18:14)
Zullen wij dat ook doen met hun fietsen, en kijken wat die gasten ervan vinden!!
Cookie-instellingen beheren