Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Politieauto rijdt fietser aan Terneuzen

Toegevoegd: 14-01-2014, 08.28 uur
Foto 6 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Realist (16-1-2014 om 01:43)
Aan alle criticasters die hier de politie afkraken of bekritiseren, lees even mee: @Mark - Nee Mark, dat geeft niet. Eerlijk gezegd, ik geef er geen re.. om. Het is nog veel te soft gegaan helaas. Al eens een inbreker in een rolstoel gezien ? Het ging hier trouwens om een veelpleger. Misschien wil jij je vrijwillig als volgend slachtoffer aanmelden.
oostburger (15-1-2014 om 22:33)
@terneuzenaar de internetnet held word je niet wat moe van jezelf...ga beetje bloggen man! heeft met iets van gezond verstand van doen, dit is gewoon overdreven werk, net als dat je wel eens hoort dat ze verkeerd mikken, iets met knie, been, dat zou de politie toch moeten snappen, deze dief had op verschillende "minder" drastische manieren aangehouden kunnen worden, wij zeiken niet, wij geven onze mening net als u...BOOM!
terneuzenaar (15-1-2014 om 18:10)
Ohjaa de toetsenbordhelden zijn weer actief en lekker over de politie aan het zeiken, ik vind dat ze het goed gedaan hebben het had niet hard genoeg kunnen zijn bij tuig wat beetje loopt intebreken en mensen die er anders over denken ik hoop voor jullie dat ze eens bij jullie inbreken! Kijken hoe je dan praat! Dus ga een leven zoeken of werken om een beetje tijd te verdrijven ipv hersenloze reacties neer te zetten! BAM!
Bertus (15-1-2014 om 17:47)
Hoe het is gegaan lijkt me minder belangrijk, hij VLUCHTTE per fiets, had hij niet moeten inbreken en niet moeten vluchten, dat mag allebei niet! De inpact van een inbraak is enorm voor slachtoffers neem dan de schade en wat weg is, dan valt dit valpartijtje wel mee. Waarschijnlijk zijn er nu in elk geval spullen die terug gegeven kunnen worden aan de RECHTMATIG eigenaar.zie bericht van 15-01, 15.44. Wordt er eens een dief gesnapt, is het ook weer niet goed?
Mark (15-1-2014 om 16:32)
Grappig hoe het nu gewoon de normaalste zaak van de wereld is dat Politie mensen op een fiets omver rijden met een auto. Als een burger het zou doen zou iedereen schande roepen ! Maar het is Politie en was maar een inbreker dus dan geeft het niet.
oostburger (15-1-2014 om 12:59)
@Eric Middelburg inderdaad, beetje drastische oplossing, moet je zien hoe die auto over de fiets staat, dief of niet...dit kon anders!