Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Politieauto rijdt fietser aan Terneuzen

Toegevoegd: 14-01-2014, 08.28 uur
Foto 15 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjors (15-1-2014 om 10:28)
Pff moraalridders, als er iemand een inbreker slaat dan zegt iedereen dat het terecht is en hulde dit dat, maar als de politie een inbreker zo te pakken neemt is het gelijk weer van boeeeh politie, puur omdat het de politie is en we allemaal weer zelf zo stoer zijn. Hulde politie!
Eric Middelburg (15-1-2014 om 07:59)
Een voertuig gebruiken als wapen om een inbreker aan te houden lijkt mij nu niet echt niet in verhouding staan tot dat waarvan het slachtoffer verdacht wordt.
Anoniem (14-1-2014 om 21:29)
@pieter Volgens mij heb jij weinig verstand van zaken. Hou voortaan alsjeblieft je gezeur voor je man. Je weet totaal niet wat hieraan vooraf is gegaan en deze agenten kunnen naar alle waarschijnlijkheid een behoorlijk stukje beter rijden als jij. Maar wat weer wel in je te prijzen is, is dat je het slachtoffer heel veel sterkte toewens... o wat zal hij het nodig hebben.... (zwaargewond)
Piet (14-1-2014 om 18:30)
Waarom mensen mensen een inbreker veel sterkte toe, ik snap dat niet.
Lenneke (14-1-2014 om 15:23)
Deze politieagenten zijn toppers. Als je zo kunt autorijden dat je iemand aanhoud op deze manier die dan niet gewond is dan ben je een prima chauffeur. En ze zullen jou huis maar leeg stelen dan ben je ook blij dat die schoften gepakt worden. Deze agenten staan dag en nacht voor de maatschappij klaar, ze moesten een lintje krijgen wat mij betreft. Denk daar maar eens over na in plaats van ze af te kraken mensen.
bert kaiser (14-1-2014 om 11:58)
sorry, maar de kop moet eigenlijk zijn:vluchtende inbreker onder politie auto. dus zijn eigen schuld
Cookie-instellingen beheren