Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man moet nog bijna 5000 euro betalen

Toegevoegd: 14-01-2014, 14.44 uur
Door: Roland de Jong

ROOSENDAAL - In Roosendaal heeft de politie maandagavond een Middelburger opgepakt die een nog openstaande vordering had van bijna 5.000 euro.

De 33-jarige man werd rond 21.00 uur aan de kant gezet op de President Kennedylaan. Hij trok de aandacht van surveillerende agenten vanwege een defect achterlicht. Bij een controle van zijn persoonsgegevens in de geautomatiseerde systemen bleek hij gesignaleerd te staan voor een openstaande vordering van ruim 4.700 euro.

De man kon het bedrag niet betalen en is daarom ingesloten in een politiecel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjors (15-1-2014 om 15:50)
Ben blij dat ik werk heb en al mijn rekeningen kan betalen en mezelf niet laat beinvloeden om ieder weekend te stappen en een duur tv/internet/mobiel-abonnement aan te schaffen en moet meelopen met de buren (wat zij hebben/doen wil ik ook), want zo komen veel, heel veel mensen in de schulden! Een maatschappelijk probleem, dat logischerwijs heel vaak aan je zelf ligt(te hoge levensstandaard), maar desalniettemin heel moeilijk uit komt. Zulke mensen moeten we niet alleen straffen maar juist helpen, dan zal de samenleving er een stuk makkelijker uit zien.
Ad. (14-1-2014 om 18:29)
Snappen doe ik het even niet want als iik een boete krijg die ik niet zou betalen krijg ik een verhoging en als ik die nog niet betaal een deurwaarder. Dit soort grapjassen kunnen die boete laten oplopen ook al is hun adres bekend en niemand die beslag legt. En als deze figuur zegt geen inkomen te hebben word het betaald door ons allemaal en gaat hij in zijn auto naar huis want dat kan dan weer wel.
Cathy's (14-1-2014 om 17:29)
Ik kan niet begrijpen hoe ze dat zolang op laten lopen,en hoelang houden ze zo iemand vast twee dagen misschien en hij kan nog meer schulden gaan maken. Die man heeft toch wel een inkomen laten ze daar het nodige van afschrijven,of gaat de burger dat weer betalen zoals we al zoveel doen.het is een groot schandaal.
De Zeeuw (14-1-2014 om 17:13)
Hans, we lachen er hier om, maar ik denk dat je gelijk hebt.
Hans (14-1-2014 om 16:31)
Had hij maar bij de Rabobank gewerkt. Daar schikken ze bij het OM in Nederland voor 70milj. Euro en wordt je als schuldige in de Libor affaire niet vervolgd maar krijg je meer dan 1 milj. Euro mee naar huis. Fraude was tenslotte meer dan 1 miljard Euro. Fa's toch niets t.o.v. die 5000 Euro. Les 1: je moet het wel erg heel bont maken anders sluiten ze je op. humor alom. desalniettemin, ben ik het wel met de politie eens, deze man moet nu maar gewoon zitten.
een gedupeerde (14-1-2014 om 15:25)
En eenmaal in de cel betaald hij en zit de dader op onze centen zijn straf uit . Heeft deze dan geen eigendommen , hij kan toch ook met een auto rijden ?
Cookie-instellingen beheren