Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 206 km

OM: Agressieve man moet naar rechter

Toegevoegd: 14-01-2014, 16.38 uur
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - De man die dit weekeinde in Aardenburg door het lint ging tegenover hulpverleners moet zich over enkele maanden voor de rechter verantwoorden.

De verdachte, een 20-jarige man, viel zondagmiddag van een balkon bij een pand aan de Christiaansenstraat. Ondanks dat hij een val maakte van circa 3,5 meter hoogte liep hij slechts een bloedneus op. Hij was echter zichtbaar onder invloed van alcohol. Toen de ambulancedienst hem wilde behandelen, werd de man agressief. Op een gegeven moment duwde hij zelfs de verpleegkundige het voertuig uit.

Hij werd onder controle gebracht door agenten waarbij hij hen schopte en in hun richting sloeg. De jongeman werd per ambulance en onder begeleiding van een politieauto met spoed naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht en ook daar bleef hij zich agressief opstellen in de richting van het ziekenhuispersoneel en de agenten. De man werd aangehouden en overgebracht naar Torentijd in Middelburg.

Het Openbaar Ministerie Zeeland-West-Brabant heeft vandaag laten weten dat de man zich op 24 april voor de rechter zal moeten verantwoorden.

Zie ook:
- Gewonde man belaagt hulpdiensten (13-01-2014)
- Traumahelikopter opgeroepen in Aardenburg (12-01-2014)

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (15-1-2014 om 11:47)
@hulp verkoper, kunt u uw echte naam, adres en pasfoto even overal plaatsen. Dan weet iedereen tenminste dat u geen vorm van hulp wilt en dat we u gewoon kunnen laten liggen.
Petrus (15-1-2014 om 11:35)
@hulpverkoper, uit uw reactie blijkt duidelijk dat u een behoorlijk minderwaardigheidscomplex heeft. Vroeger natuurlijk altijd brandweerman/vrouw willen zijn en i.p.v. een rode, kreeg u een gele speelgoed brandweer auto. En toen u solliciteerde had u het IQ er niet voor, erg zielig hoor, maar het is zoals @zwarte smurf reageert.
sjekkie (15-1-2014 om 11:04)
helemaal met zwarte smurf eens. wat een malloot, hij weet niet waar hij over praat. Handen af van onze hulpverleners!!!
zwarte smurf (15-1-2014 om 08:29)
Mensen, laten we de belachelijke reactie van @hulpverkoper maar negeren. Typisch een schreeuw om aandacht en dat moeten we hem/haar maar niet gunnen.
Hulpverlener36 (14-1-2014 om 23:08)
@hulp verkoper Ik denk dat deze mensen zoals ambulance,politie,brandweermensen iets slimmer zijn dan u aangezien deze mensen beroepswillig en/of vrijwillig 24 op 24uur 7dagen op 7 12maanden op12 klaarstaan voor u alsburger dus bijv diejongen valt 3,5meter en heeftonzichtbaar letsel hulpverleners constateren dat, die jonge man wil geen hulp en overlijddan heeft de hulpverlener gefaald toch?!Deze mensen zijn proffesioneel opgeleid en bijgeschoold en weten wat ze doen!Aan enekant hoop ikdan als u erzo over denkt en u krijgt een ongeval en de hulpdiensten zouden zo stoer zijn om niet opte komen alshun piepers gaan maar nee ze doen dat wel en heeft niks maar dan ook niks met stoer doen te maken!Conclusie.Blijf met je handen van hulpverleners af!
Theo (14-1-2014 om 20:06)
Keurig! en Rechters; NIET TE MILD STRAFFEN, met een flinke, harde straf zal de volgende looser zich nog wel eens een keer bedenken.
Cookie-instellingen beheren