Weerbericht:
Vanochtend langs de kust stormachtig met kans op zware windstoten
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Traumaheli voor reanimatie Sint Jansteen

Toegevoegd: 14-01-2014, 16.44 uur - Update: 14-01-2014, 23.17 uur
De melding kwam rond 16.25 uur binnen vanuit de Wilhelminastraat. De melding kwam rond 16.25 uur binnen vanuit de Wilhelminastraat.
De melding kwam rond 16.25 uur binnen vanuit de Wilhelminastraat.
© Foto: Thijs Geene
Door: Roland de Jong

SINT JANSTEEN - De traumahelikopter is dinsdag aan het einde van de middag opgeroepen voor een melding van een reanimatie in Sint Jansteen.

De melding kwam rond 16.25 uur binnen vanuit de Wilhelminastraat. Direct werden twee ambulanceteams gealarmeerd. Al snel werd ook de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 opgeroepen. Het Rotterdamse team werd na enige tijd weer gecanceld maar een Belgisch traumateam is wel ter plekke gekomen.

Volgens een woordvoerder van de politie is er sprake van een reanimatie. Wat er precies aan de hand is, is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener (15-1-2014 om 11:51)
Voor de reanimatie van een kind kunnen je wat mij betreft niet genoeg inzetten. Wat het ook kost... het leven van zo'n kind is onbetaalbaar...
Frans (15-1-2014 om 11:46)
Bij hartproblemen komen er altijd 2 ambulances!! Als er ergens anders hulp nodig is zal er heus wel aan die 2 extra gedacht worden, hoor. Hopelijk is de persoon gered door de reanimatie dat vind ik veel belangrijker....
Peter (15-1-2014 om 10:46)
@marwol, denk je nu echt dat ze dat niet in de gaten houden? bovendien lijkt het te gaan om een klein kind, ik hoop maar dat het goed komt. En dat u wanneer u deze hulp nodig hebt, daar dankbaar voor bent of stuurt u dan ook ambulances weg? Geloof me maar, zo'n zware delegatie sturen ze niet voor niets!
Edgar (15-1-2014 om 10:41)
@Marwol, Als er een ambulance tekort dreigt, zetten ze sowieso snel na de melding een of meerdere VWS in, opdat er niet gauw een tekort dreigt in een bepaald gebied. Meldkamer weet goed wat die doet hoor! ;)
Marijn (15-1-2014 om 10:10)
Aan alle mensen die het nodig vinden te reageren, Soms is het beter om niets te zeggen. Soms is alle hulp te weinig. En als je toch moet reageren: denk dan even na hoe dingen af kunnen lopen en bedenk hoe het voor jou zou kunnen zijn.
Evelien Van Der Meer (15-1-2014 om 09:47)
Overbodig het zou je eigen kind of familie zijn is het dan ook overbodig denk ook eens aan de familie