Traumaheli voor reanimatie Sint Jansteen

Toegevoegd: 14-01-2014, 16.44 uur - Update: 14-01-2014, 23.17 uur

De melding kwam rond 16.25 uur binnen vanuit de Wilhelminastraat. De melding kwam rond 16.25 uur binnen vanuit de Wilhelminastraat.
De melding kwam rond 16.25 uur binnen vanuit de Wilhelminastraat.
1 2
© Foto: Thijs Geene
Door: Roland de Jong

SINT JANSTEEN - De traumahelikopter is dinsdag aan het einde van de middag opgeroepen voor een melding van een reanimatie in Sint Jansteen.

De melding kwam rond 16.25 uur binnen vanuit de Wilhelminastraat. Direct werden twee ambulanceteams gealarmeerd. Al snel werd ook de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 opgeroepen. Het Rotterdamse team werd na enige tijd weer gecanceld maar een Belgisch traumateam is wel ter plekke gekomen.

Volgens een woordvoerder van de politie is er sprake van een reanimatie. Wat er precies aan de hand is, is nog niet bekend.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
eigenwijsje (16-1-2014 om 14:08)
vreselijk nieuws heel veel sterkte voor de ouders grootouders en verdere fam. Wij hebben zelf kleinkinderen van die leeftijd daar moet je toch niet goed over nadenken.
Hans (15-1-2014 om 20:30)
Sommige klepzeikers hebben nog nooit iets meegemaakt, en wat ik dan lees dat het kindje alsnog is overleden, heel heel veel sterkte voor de ouders, familie en ook de hulpverleners, reken maar dat die ook hun gevoelens hebben. En klepzeikers: hopelijk nooit de hulpdiensten nodig voor een situatie als dit
Ervaringsdeskundige (helaas) (15-1-2014 om 19:32)
Helaas zelf bekend met het reanimeren van een baby van vier maanden. Ook een jongetje en overleden. Kippenvel om mijn armen als ik dit nu weer lees. Mensen reageer niet op een negatieve manier. We kennen de situatie niet exact, laten we ons er niet mee bemoeien. Bid liever om kracht voor deze familie, dat hebben ze nodig en kunnen we niet genoeg doen. Denk na voor je iets schrijft. Ik wens de familie veel kracht toe.
Monique (15-1-2014 om 19:31)
Sterkte voor de ouders en familie....
Peter (15-1-2014 om 17:49)
@zeeuw: wat verschrikkelijk om te lezen dat het niet heeft mogen baten. mijn medeleven gaat uit naar de ouders en familie. en zeker ook naar alle hulpverleners, ik weet dat het mis gaat bij een kind, de meesten van hen daar flink last van hebben. gelukkig worden ze goed opgevangen. sterkte allemaal.
BERTUS (15-1-2014 om 17:35)
Inderdaad voor reanimatie/hartstilstand worden automatisch 2 ambulances ingezet! Elke seconde telt en vaak worden deze patienten naar een groter ziekenhuis gebracht. Wat ik begreep mocht zelfs deze hulp niet baten. heel veel sterkte voor familie, vrienden, betrokkenen