Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier arrestaties vanwege drugsbezit

Toegevoegd: 16-01-2014, 11.05 uur
Door: Roland de Jong

KUITAART - De politie heeft woensdagavond in het Zeeuws-Vlaamse Kuitaart vier mannen aangehouden wegens drugsbezit.

De politie startte een onderzoek na klachten van buurtbewoners over mogelijke drugshandel. Agenten hielden de polders rond Lamswaarde extra in de gaten. Bij controle van een personenauto op het Mispad in Kuitaart bleken de vier inzittenden een geringe hoeveelheid drugs bij zich te hebben.

Tijdens de controle zette een 21-jarige man het op een lopen. Na een korte achtervolging kon hij worden ingerekend. Onderweg had hij een hoeveelheid drugs weggegooid. Na zijn aanhouding trof de politie een paar honderd gram hennep bij hem aan. Bij onderzoek in zijn woning werd nog meer dan 1 kg hennep aangetroffen.

De man wordt handel in softdrugs ten laste gelegd. Hij werd overgebracht naar Torentijd en werd in verzekering gesteld. Naast de 21-jarige werden ook nog drie anderen opgepakt. Het gaat om een 21-jarige, een 20-jarige en een 17-jarige man uit de gemeente Hulst. Zij mochten na verhoor naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
oostburger (16-1-2014 om 11:18)
zouden ze in Breskens ook eens moeten doen met die paupers, beetje in de schuldsanering, kinderen waar niet normaal voor word gezorgd, ondertussen dealen dat het niet meer normaal is, de wijkagent praat ook nog voor ze, zou hij er misschien iets van meekrijgen? haha te zot voor woorden, laat mensen lekker 'n blowtje roken, maar dit slaat natuurlijk alles, en zo zitten er nog wat in Oostburg ook, te triest voor woorden eigenlijk, maar ze kan in ieder geval naar de AH voor de boodschappen
Cookie-instellingen beheren