Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Vrouw gewond bij overval Meliskerke

Toegevoegd: 16-01-2014, 11.08 uur - Update: 17-01-2014, 13.18 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Bij een overval in het Walcherse Meliskerke is donderdagochtend een vrouw gewond geraakt. De politie doet onderzoek en is een klopjacht gestart.

De overval vond even voor half elf plaats in een woning aan de Sivertstraat. Volgens de politie is het slachtoffer een bejaarde vrouw. Direct werd een ambulanceteam ter plekke gestuurd. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de straat afgezet met linten en omwonenden moeten binnen blijven. De politie is met een speurhond op zoek naar de dader. Rond 11.15 uur arriveerde ook een politiehelikopter. Deze cirkelt momenteel boven het dorp. Ook tactisch en technisch rechercheurs zijn inmiddels ter plaatse.

De dader is nog voortvluchtig. Het gaat vermoedelijk om een man, gekleed in een zwarte broek en rood vest met mogelijk een capuchon.

Over dit incident is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer Meliskerke opgenomen (17-01-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand uit Melis (16-1-2014 om 13:47)
Moet niet gekker worden. Dit verwacht je niet op een klein dorp en dan overdag Wij wonen er een paar straten vanaf. Ik hoop dat het goed gaat met de betreffende mevrouw. Veel sterkte toegewenst
Vrouw (16-1-2014 om 12:53)
Deze mevrouw heeft dus LEVENSLANG!! En dan weten we nog niet eens wat de eventuele verwondingen zijn. Heel veel sterkte voor deze mevrouw.
Esther (16-1-2014 om 12:21)
Wat vreselijk! Zo laf deze daad,hoop dat het meevalt met de verwondingen van deze mevrouw ,wat zal ze enorm geschrokken zijn.Dit is echt erg.
Hans (16-1-2014 om 12:02)
Moet niet gekker worden hier in Zeeland. We wonen hier op een eiland! Strenger controleren en 's-avonds en overdag gewoon eens gelijktijdig de N57, A58 en alle Zeeland inkomende wegen gaan controleren op wapenbezit, wat ligt er in de kofferbak en de belastingdienst het UWV mag dan ook nog meedoen. Tip, en dan niet zeuren over een kapot kentekenlampje want dan nemen de burgers je niet meer serieus. Zal je verbazen wat voor gespuis ze er tussenuit halen. Zo wordt Zeeland een stuk veiliger als de pakkans groter wordt. Van mij kunnen ze die gast niet hard genoeg aanpakken. Blijf met je p....ten van andere mensen af. Waar is ons rustige Walcheren gebleven?
marja (16-1-2014 om 11:55)
arm vrouwtje heel veel sterkte en hopelijk vallen de verwondingen mee maar geestelijk zal ze erg aan toe zijn...vuile smeerlap dat hij is zo laf...hopelijk pakken ze de schoft gauw op en levenslang opsluiten zulk tuig...mocht ik zoiets tegen komen dan is de ellende niet te overzien want ik zou zijn beide benen breken als ik de kans zou krijgen...zoiets vreselijks verdiend niets beters
Cookie-instellingen beheren