Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 223 km

Vrouw gewond bij overval Meliskerke

Toegevoegd: 16-01-2014, 11.08 uur - Update: 17-01-2014, 13.18 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Bij een overval in het Walcherse Meliskerke is donderdagochtend een vrouw gewond geraakt. De politie doet onderzoek en is een klopjacht gestart.

De overval vond even voor half elf plaats in een woning aan de Sivertstraat. Volgens de politie is het slachtoffer een bejaarde vrouw. Direct werd een ambulanceteam ter plekke gestuurd. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de straat afgezet met linten en omwonenden moeten binnen blijven. De politie is met een speurhond op zoek naar de dader. Rond 11.15 uur arriveerde ook een politiehelikopter. Deze cirkelt momenteel boven het dorp. Ook tactisch en technisch rechercheurs zijn inmiddels ter plaatse.

De dader is nog voortvluchtig. Het gaat vermoedelijk om een man, gekleed in een zwarte broek en rood vest met mogelijk een capuchon.

Over dit incident is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer Meliskerke opgenomen (17-01-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M M (16-1-2014 om 18:24)
Juist, K.de B. dat gaan we ook doen.
BERTUS (16-1-2014 om 18:04)
Wat een lafaard! Een oude vrouw, makkelijk hoor! Heel veel sterkte, beterschap voor mevrouw!!! Helaas maakt het niet meer uit, tasjesdieven, overvallen, insluiping, inbraak enz enz dit gebeurt echt niet alleen 's nachts. Mensen hou de buurt in de gaten, om u en uzelf te beschermen.
K.de B. (16-1-2014 om 15:55)
Als alle Meliskerkenaren nu eens een kaartje bij haar in de bus doen!?
nounou (16-1-2014 om 15:42)
Wat een vreemde reacties hier weer, ik meen dat er een aantal jaren terug in een dorp in Zeeland een bejaarde vrouw was beroofd, vermoord en verkracht door................haar autochtone achterbuurjongen. Struisvogelsssssssssssssssss.
Elly (16-1-2014 om 15:06)
Dit zijn nu de helden stelen en roven,je zal haast gaan denken,dat Nederland een paradijs is voor de criminelen of ze nu jongere of oudere pakken maakt echt niets meer uit. De straffen zijn belachelijk laag ze krijgen gratis advocaat en die komt met een zielig verhaal.de dader komt er met een sisser vanaf. Sterkte voor die mevrouw.
E.D. (16-1-2014 om 14:26)
Het beste is de hond loslaten als ze de dader te pakken hebben!
Cookie-instellingen beheren