Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer haalt kat onder auto vandaan

Toegevoegd: 16-01-2014, 20.04 uur
De brandweer bij het incident aan de Leliestraat. De brandweer bij het incident aan de Leliestraat.
De brandweer bij het incident aan de Leliestraat.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De brandweer is donderdag aan het einde van de middag in Middelburg ingezet om een kat onder een auto vandaan te halen.

Het voorval vond rond 17.20 uur plaats in de Leliestraat. Volgens omstanders zat de kat vast onder een personenauto.

De brandweer heeft het beestje uit zijn benarde positie bevrijd. Hierna is het diertje overgedragen aan de dierenambulance. Deze heeft hem meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (17-1-2014 om 16:49)
@ mar , jij moest maar eens een psychiater op zoeken. Je hoeft geen katten liefhebber te zijn , maar elk beest wat onnodig pijn lijd moet gewoon geholpen worden.
peet (17-1-2014 om 16:07)
stomme mar als hem wat overkomt laat hem maar klem zitten hoor of laat hem maar liggen rij maar over hem heen staat hij vanzelf wel op. respectloos rund .
Jaap (17-1-2014 om 14:59)
Bij alle berichten waar een dier bij betrokken is heb je reacties zoals hiervoor. Ik vraag me altijd af of die dierenliefhebbers waar geen cent teveel voor is de plofkippen in de supermarkt laten liggen en een biologische kip kopen die iets meer kost. Denk het niet, want dan is het ook bij die zogenaamde dierenvrienden "geen cent te veel hoor" ......ik noem dat hypocriet!
mar (17-1-2014 om 14:19)
wat een stennis voor een kat zeg!!moet dat stomme dier daar niet onder of tussen kruipen en als iemand de auto start vliegt hij er echt wel vandoor denk ik,en er zijn katten genoeg op straat waarvan mensen zich ook dood aan ergeren als ze in hun tuin kakken en je huis binnen komen om vlees of wat dan ook te pikken maar daar mag zeker niets van gezegd worden en geld???kost inderdaad een hoop voor zo,n rot kat en dan misschien nog naar de dierenarts??nou dat betalen dan de mensen die goed voor hun dieren zorgen voor deze stomme kat
peet (17-1-2014 om 12:53)
idd altijd dat gezeik over wie gaat dat betalen als je partner vast zit krik halen met z,n allen de auto optillen en hem er van onder halen wat kost dat? typisch zeeuws gezeik geen cent tevee oor
ziek wordt ik van die zeikerds (17-1-2014 om 11:44)
vooral die negatievelingen hier dit bericht als het je partner betreft die vast komt te zitten onder een auto lul je dan ook over de kosten!! wil je ook dat die geholpen wordt. zeik alsjeblieft niet zo over de kosten!!! hulde aan de brandweer mannen. brandweer is er voor eenieder die dringend hulp nodig heeft dus ook een KAT
Cookie-instellingen beheren