Brandweer haalt kat onder auto vandaan

Toegevoegd: 16-01-2014, 20.04 uur

De brandweer bij het incident aan de Leliestraat. De brandweer bij het incident aan de Leliestraat.
De brandweer bij het incident aan de Leliestraat.
1 2
© Foto: Jordan Pinas
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De brandweer is donderdag aan het einde van de middag in Middelburg ingezet om een kat onder een auto vandaan te halen.

Het voorval vond rond 17.20 uur plaats in de Leliestraat. Volgens omstanders zat de kat vast onder een personenauto.

De brandweer heeft het beestje uit zijn benarde positie bevrijd. Hierna is het diertje overgedragen aan de dierenambulance. Deze heeft hem meegenomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vlissingse (21-1-2014 om 20:02)
@ mar: jij bent echt een egoist en harteloos. Ten eerste heeft een dier ook recht op hulpverlening en ten tweede kost dit niet zoveel als dat ze iemand uit een auto moeten redden en ten derde zijn er echt wel meer brandweerlieden beschikbaar dan die paar die dat arme diertje hebben gered, dus zit niet zo te zeuren!! Ik ben het helemaal eens met Liefde voor "beesten" alleen zou ik dat woord niet gebruiken voor dieren, want de mens is de beest en een dier is een dier! Ik hoop alleen dat diegene die zo harteloos reageren, nooit de hulp van een dier nodig hebben, want dat zijn ze niet waard!
Liefde voor "beesten" ? (19-1-2014 om 10:00)
merkwaardig altijd om te zien hoe een leuk positief berichtje over barmhartige hulp van de hulpdiensten die een dier in nood redden, reacties uitlokken zoals de tirade van "mar" die het dan over geld heeft. wat is er toch mis met dat soort mensen ? en zouden die niet zelf eens bij een hulpverlener aankloppen ? zoals een psychiater ? of dat is te duur zeker ? mensen met een zwart koud hart zijn het. eigenlijk ontbreken de criteria van de menselijkheid. zoals compassie, medeleven, barmhartigheid, liefde, gulheid..,maar wel, egoisme, hebzucht, angst, haat en nijd, afgunst, jaloezie . sorry, maar ik vind dat geen (mensen)leven. zelfs beesten zijn niet zo. ga je centjes maar weer tellen...als je daar zo een gelukkig "mens" van wordt.
mar (18-1-2014 om 10:31)
@peet bedankt voor je bericht om mij een respectloos rund te noemen maar ik zal je uit de brand helpen:dikwijls komt het voor dat mensen niet voor hun dier zorgen en de hulpverlening daar voor moet uitrukken terwijl er tegelijkertijd een melding binnen komt van een autoongeluk...en let op!!mocht het jou overkomen dat jij beklemd zit of wat dan ook moet wachten voor een domme kat dan denk je er wel anders over ...en er zijn altijd wel hulpvoertuigen stand-by maar soms zijn er meerdere nodig bij een autoongeluk......en wat denk je dat dit allemaal kost???een dierenarts moet ook betaad worden hoor!!en die kat??lacht zich rot want die heeft voorlopig lekker liggen soezen in de warmte
An (18-1-2014 om 02:05)
Tsjonge jonge wat een kleingeestigheid wordt er weer tentoongespreid! Wat kost het jaarlijkse feestje op 31 dec / 1 jan ons wel niet als gemeenschap en daar vraag ik toch ook niet om? Al die mensen die dan in de problemen komen dan ook maar niet meer helpen hè... Die doen dat ook zichzelf aan en sterker nog, die worden geacht verstand te hebben en zijn ook nog eens tot in den treure gewaarschuwd.
wim (17-1-2014 om 20:06)
ik mis nog een ladderwagen. stel dat het lieve poesje in de lucht springt, dan moeten we hem of haar toch op kunnen vangen. volgende keer het hele korps en de traumaheli oproepen. veiligheid voor alles
jpw (17-1-2014 om 19:08)
@mar, helemaal mee ens