Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Meliskerke opgenomen

Toegevoegd: 17-01-2014, 13.14 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - De bejaarde vrouw die gisteren in Meliskerke het slachtoffer werd van een overval heeft een jukbeen gebroken. Ook heeft ze diverse bloeduitstortingen in het gezicht en haar bovenlichaam. Het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen.

De 83-jarige vrouw was rond 10.15 uur thuisgekomen na het doen van boodschappen in het dorp. Op het moment dat zij de voordeur had geopend, werd zij door de dader naar binnen geduwd en mishandeld. Met een nog onbekende buit heeft hij de woning verlaten. Een ambulanceteam heeft de gewonde vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie is ze daar opgenomen voor verdere behandeling. 

De dader is nog voortvluchtig. Het gaat vermoedelijk om een man gekleed in een zwarte broek en rood vest met mogelijk een zwarte capuchon. De politie zocht met man en macht naar de verdachte. Daarbij werd naast een politiehond en alle beschikbare eenheden ook een politiehelikopter ingezet.

De politie heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan.

Zie ook:
- Vrouw gewond bij overval Meliskerke (16-01-2014)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (17-1-2014 om 18:43)
alleen gestoorden vallen weerloze ouderen, kinderen en vrouwen aan. er is iets ernstig mis met personen die dat wel doen. heeeel ernstig mis.
renee (17-1-2014 om 18:05)
Triest en nog eens triest zo,n brute beroving ,en wij zeggen ik zou hem dit doen en ik zou hem dat doen,hou daar nou maar over op.Justitie doet dat wel ?????? De kosten betalen wij voor het evt. verblijf in het 4sterren hotel.Laat zoimand eens een oud vrouwke op een ww kamp mishandelen.Zonder kosten opgelost. toppy.
jos (17-1-2014 om 17:41)
Mijn deur staat wagen wijd open voor dit soort lafbekken......heeft m'n Duitse herder ook wat te doen haha. Vraag me wel af in wat voor wereld we leven... en als ik zo die berichten uit de EU hoort word het volgens mij nog erger. Ik wens het slachtoffer veel sterkte toe met haar herstel en de verwerking van deze laffe daad.
Pippa (17-1-2014 om 15:31)
Wat heb je toch een gajes in Zeeland waar komt dat vuil toch vandaan? Dat had hij bij mijn moedertje van 83 moeten doen, al moesten we je over de hele wereld zoeken maar pakken deden we je hoor!! Zo,n oud mensje aanvallen moet je mij doen ,kunnen we echt lachen!! Laffaard!!
E Muller (17-1-2014 om 14:52)
Vuile smerige laffe daad die keihard gestraft dient te worden ,hulde aan de politie ! Ik wens de arme vrouw en haar familie zeer veel sterkte ,voorzover je zoiets nog kunt verwerken enja Jan ik sluit mij bij U aan ik kom ook graag even langs bij dit stuklaag tuig .
Jan (17-1-2014 om 14:17)
ik hoop van ganser harte dat ze de laffe rotzak vinden. dan kom ik graag even langs. arme oude vrouw , ik wens haar en haar familie veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren