Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Keukenbrand geblust met blusdeken

Toegevoegd: 17-01-2014, 20.45 uur
De brandweer aan het Schuttershof in Arnemuiden. De brandweer aan het Schuttershof in Arnemuiden.
De brandweer aan het Schuttershof in Arnemuiden.
© Foto: Rens Marijs
Door: Rens Marijs

ARNEMUIDEN - De brandweer is vrijdag aan het begin van de avond uitgerukt voor een vlam in de pan aan het Schuttershof in Arnemuiden.

Rond 17:30 werd de brandweer met spoed naar het Schuttershof in Arnemuiden gestuurd. Bij aankomst bleek de situatie mee te vallen.

Één van de bewoners had erger voorkomen door met een blusdeken het vuur te doven. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Expert (18-1-2014 om 22:46)
Het is vast iemand geweest die wist waarvoor je een branddeken gebruikt. Wist niet dat er zulke mensen waren. Dat is het vermelden waard!!
Antoine Berben (18-1-2014 om 16:37)
Tenminste is dit iemand geweest met een wel functionerende blusdeken en dat mag dan inderdaad ook wel weer eens worden vermeld na alle negatieve publiciteit over blusdekens.
Cookie-instellingen beheren