Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Fietser gewond na ongeval in Goes

Toegevoegd: 18-01-2014, 14.18 uur
Het ongeval op de Westwal in Goes.
Het ongeval op de Westwal in Goes.
© Foto: Ricardo Kievit
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeval in Goes is zaterdagmorgen een 55-jarige fietser, afkomstig uit Goes, gewond geraakt.

De botsing vond rond 11.10 uur plaats. De man fietste over de Westwal toen er een 50-jarige bestuurder uit Kapelle met zijn bestelauto uit de richting van de Zusterstraat kwam aanrijden. De bestuurder verleende geen voorrang aan de fietser waardoor deze ten val kwam.

De fietser is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacco (18-1-2014 om 21:23)
hallo alle critici,de fietser kwam als spookrijder vanaf de de andere kant en stak diagonaal over zonder te kijken. Deze fietser had daar dus nooit kunnen rijden als hij de verkeersregels had gevolgd. De bestuurder van de bestelbus was een nette chauffeur die mij net daarvoor nog de gelegenheid gaf door mij onbelemmerd over telaten steken een nette chauffeur dus. Ik wens hem dan ook succes met de afhandeling van deze foute fietser die beter had moeten weten. En bros ben het met jou eens er zijn weinig bestuurders die de situatie door hadden en gewoon lomp reden. Heb zelf het verkeer staan regelen. Fietser beterschap en bedenk volgende keer dat je niet alleen op de weg rijd.
bros (18-1-2014 om 15:43)
De fietser stak wel diagonaal over wat het voor de bestelbus bestuurder heel moeilijk maakte om deze te zien! En ik wil de automobilisten bedanken die zo lekker geduldig zijn......
Automobilist (18-1-2014 om 14:48)
Toen ik 40 jaar geleden rijles nam waarschuwde mijn instructeur mij voor kinderen en vrouwen met kinderwagen in het verkeer. Als ik de ongevallen analyseer van de laatste tijd dan is het veranderd in hoofdzakelijk bestelbusjes.........
Cookie-instellingen beheren