Fietser gewond na ongeval in Goes

Toegevoegd: 18-01-2014, 14.18 uur

Het ongeval op de Westwal in Goes.
Het ongeval op de Westwal in Goes.
1
© Foto: Ricardo Kievit
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeval in Goes is zaterdagmorgen een 55-jarige fietser, afkomstig uit Goes, gewond geraakt.

De botsing vond rond 11.10 uur plaats. De man fietste over de Westwal toen er een 50-jarige bestuurder uit Kapelle met zijn bestelauto uit de richting van de Zusterstraat kwam aanrijden. De bestuurder verleende geen voorrang aan de fietser waardoor deze ten val kwam.

De fietser is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (20-1-2014 om 15:45)
lezen is ook een vak , de fietser maakt een rare zwieperd en de automobilist is de schuldige ? wat een onzin.... moet die fietser zich maar aan de regels houden als bestuurder verwacht je dit niet. Bij mij in de woonwijk is een rotonde en ze fietsen daar allemaal tegen de aangegeven draairichting in ik weet het , maar een vreemde rijd je daar gewoon voor je sokken , wil jij dat risico nemen als fietser ... prima.. maar dan niet klagen als het zeer doet .
Zacherias (19-1-2014 om 09:40)
zzp'ers hebben altijd haast. opzij opzij, de economie moet voort. en @ "automobilist", voor mijn zijn het naast de busjes vooral de (vracht)auto's met die buitenlandse platen. nederlandse busjes zijn meestal wel verzekerd en met nuchtere bestuurder. in de andere gevallen ? de regering kan nog niet eens het geld van frauderende bulgaren terugvorderen. wat denkt men dan bij schade te verhalen op de daders ? juist, dat kan je wel vergeten.
JJ (19-1-2014 om 09:13)
Voorrangsbord, we kennen hem wel rode driehoek met wit vlak punt van de driehoek naar beneden gecombineerd met haaien tanden betekend" verleen voorrang aan bestuurders op de kruisende weg" dus het maakt niet uit of ze van links, recht of diagonaal komen het blijft een kruisende weg.
bros (19-1-2014 om 08:00)
@Automobilist, ben je erbij geweest? Nee toch? Dan niet gelijk met het vingertje wijzen he!
pier (18-1-2014 om 23:04)
de meeste fietsers doen waar ze zin in hebben en altijd maar klagen over auto mobilisten
Vlissinger (18-1-2014 om 21:50)
Erg voor deze man, ik weet niet wie er fout was, maar de fietsers van tegenwoordig... -_-