Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Derde verdachte inbraak aangehouden

Toegevoegd: 18-01-2014, 19.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagmiddag rond 15.15 uur in een woning in Oost-Souburg de derde verdachte van de inbraak in 's-Gravenpolder aangehouden. Ook hij is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

De inbraak vond rond 04.40 uur plaats in de Wilgestraat. De politie wist gelijk na de melding twee van de drie inbrekers op te pakken. Hierbij werd de auto van de inbrekers klem gereden en werd er door de politie een waarschuwingsschot gelost. Na de inbraak is de politie een onderzoek gestart. Zo is de vluchtauto in beslag genomen en is een forensisch sporenonderzoek in de woning en de auto uitgevoerd.

De drie verdachten zijn zaterdag verhoord. De twee verdachten, die zaterdagmorgen zijn aangehouden, hebben 's middags te horen gekregen dat ze langer moeten blijven. Omdat de politie nog volop met het onderzoek bezig is, worden nu nog geen gegevens van de aangehouden mannen bekend gemaakt.

Zie ook:
- Politie lost schot bij aanhouding inbrekers (18-01-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sherlock (20-1-2014 om 18:56)
@gespierde jarige job, Vanwaar de opmerking eindelijk opgepakt"? Binnen 12 uur zaak opgelost, alle daders gearresteerd. Is het dan nooit goed ? Ik denk dat het prima is verlopen.
Petrus (19-1-2014 om 11:23)
Gaat goed, weer een stuk gajes van de straat en hopelijk voor een langere tijd.
gespierde jarige job (19-1-2014 om 10:16)
nu kan je pas top zeggen de derde dader is eindelijk opgepakt
nel (18-1-2014 om 22:45)
Deze 3 e persoon gepakt SUPER werk weer. Nu deze ook maar gelijk heel goed aanpakken laat de rechters maar thuis blijven. De gewone man/vrouw weet een betere oplossing . Alles wat ze hebben in beslag nemen misschien al eerder op pad geweest. En echt water en brood in het HOTEL geven. Ze maken zoveel kapot bij de werkende mensen dat ze het nu maar eens voor altijd af moeten leren. . En niks geen zielige verhalen van die lui aanhoren.
Cookie-instellingen beheren