Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 202 km

Gewonde na val van trap Gapinge

Toegevoegd: 18-01-2014, 21.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

GAPINGE - In een woning in Gapinge is zaterdagavond iemand gewond geraakt na een val van een trap.

Twee ambulances en een traumahelikopter werden rond 20.00 uur opgeroepen naar het voorval aan de Eendekotsweg. De traumahelikopter is niet meer ingezet.

De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de toestand van het slachtoffer is niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Intelligent (20-1-2014 om 19:00)
Vaak getuigen veel reacties hier niet bepaald van een hoog intelligentievermogen. Opmerkingen zoals die van Souburgse, die spannen wel de kroon.
marina (20-1-2014 om 09:17)
heb zelf ook een flauwte gekregen en hing tussen plafond en vloer, met een wond aan mijn arm. Gelukkig goed afgelopen. Maar van de trap vallen kan veel erger zijn, oorzaak dat je valt; hart of hersenbloeding. Je weet het niet van te voren en daar hoort de Heli tegenwoordig gewoon bij en is het niet nodig, dan melden ze die weer af. Sterkte aan de persoon die nu in het ziekenhuis ligt.
zeeuw (19-1-2014 om 15:05)
Souburgse je heb geen idee waar je over praat .. Hou je commentaar alstublieft voor je
mar (19-1-2014 om 13:44)
@souburgse je hebt niet goed gelezen want de lfl is niet meer ingezet en volgens mij vertrouw je de verpleegkundigen van de ambulances niet want zij weten heel goed in te schatten wanneer ze de lfl moeten laten invliegen en dit doen ze echt als het ernstig is b.v. een vermoeden van hersenletsel of andere ernstige letsels waarvan de patient direct of zo snel mogelijk naar een eventueel iniversitair ziekenhuis vervoerd moet worden en inderdaad is dit erg kostbaar maar een mensenleven staat hier op het spel dus wat maakt dit dan nog uit als het geld kost?????
Souburgse (19-1-2014 om 12:11)
En weer word er onnodig een trauma heli opgeroepen al de 2e keer dat ik dat lees deze week.. WAT EEN GELDVERSPILLING....
Cookie-instellingen beheren