Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Militair aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 19-01-2014, 12.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zondagmorgen vroeg is een vrouw uit Vlissingen aan de Ramsburgerweg in Middelburg mishandeld. De oorzaak ligt in de relationele sfeer. De verdachte is aangehouden. 

De 22-jarige vrouw werd rond 02.15 uur op een parkeerplaats door een voor haar bekende man geslagen en geschopt. Ze raakte gewond aan haar hoofd en been. Door de klappen en schoppen raakte ze korte tijd bewusteloos. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De verdachte is door agenten aangehouden. Hij is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Omdat de verdachte een militair is, wordt het verdere onderzoek door de Koninklijke Marechaussee gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bianca (27-1-2014 om 18:57)
Wat een lafaard en dat moet dan een militair voorstellen??? En dan neemt de familie het ook nog voor hem op, belachelijk. Je houdt je handen thuis, draai om en loop weg. Misschien was de vrouw ook verkeerd bezig, maar dat is nooit een excuus om iemand in elkaar te schoppen! Zo iemand hoort niet bij defensie, weg ermee en een behoorlijke straf!
claudia (25-1-2014 om 12:46)
Familie .. ik ben het helemaal met je eens ik wordt ook geestelijk mishandeld en mijn kinderen ook het liefst zou ik die personen die mij dit aan doen ook wat willen aandoen ,politie lach er gewoon mee als je met zo verhaal aan kom ook al heb je bewijzen maar ik blijf de slimste , want ik weet dat ze daar op uit zijn en dan heb ik het allemaal gedaan daar pas ik voor . Ik leef wel mijn eigen leven en heb geleerd om erboven staan .Dus de reactie van de militair kan ik heel goed begrijpen , jammer dat hij de dupe ervan is . dus reacties denk even na wat jullie schrijven want jullie weten misschien niet hoe het is om geestelijk mishandeld te worden .
Familie (22-1-2014 om 21:36)
Aan alle die op dit artikel hebben gereageerd. Graag wil ik u erop wijzen dat het hele verhaal in negatiefe zin is geschreven in het nadeel van de "militair". tuurlijk keur ik het niet goed dat hij heeft geslagen maar ik wil u zeggen dat hij niet als eerste heeft geslagen en tijdens zijn missie bedonderd is en bedrogen en geestelijk mishandeld is door het zogenaamde "slachtöffer". Soms is een geestelijke mishandeling erger dan lichamelijke mishandeling. Ook zoekt zij al te graag de media op (facebook) om aandacht te krijgen.Er zijn altijd personen die je het bloed onder de nagels vandaan halen. Reageren op een artikel zoals deze kan maar je reageerd anders als je het hele verhaal zou kennen.
patricia (22-1-2014 om 00:13)
dit meisje zal zelf ook niet heilig zijn dan he. er zal vast iets gebeurt zijn aan gezien het in de relatie zit staat er! jammer dat alleen die jongen word gestraft en niet zij! allebei niet heilig? allebei kop houden of allebei straf!
rachel (21-1-2014 om 23:02)
@Ikweetniksteverzinnen: een ander mishandelen, is NOOIT TERECHT, altijd NOT DONE en getuigt van machteloosheid. Was deze vrouw het waard je zo te laten gaan? NIET SLIM, het is nu zitten op de blaren….
ikweetniksbeters (21-1-2014 om 21:46)
@aplo ik sna[ niet dat je zo gaat doen over iemand leer beter mensen kennen als je diegene al kent want ik weet wel beter.
Cookie-instellingen beheren