Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 216 km

Brandweer rukt uit voor lekkage Middelburg

Toegevoegd: 19-01-2014, 15.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn zondagmiddag massaal uitgerukt voor een lekkage bij een bedrijf in Middelburg.

De lekkage werd rond 14.30 uur door passanten opgemerkt bij het bedrijf aan de Kuipersweg. De brandweer rukte met twee blusvoertuigen en een hulpverleningsvoertuig uit. Ter plaatse aangekomen bleek dat het ging om een lekkage van vloeibaar stikstof uit een opslagtank.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio is deze lekkage geen gevaar voor de omgeving. De brandweer heeft het bedrijf in kennis gesteld en deze gaat de lekkage zelf verhelpen. Rond 15.30 uur keerde de hulpdiensten weer terug naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simon Vis (19-1-2014 om 22:27)
@ger: Piet heeft helemaal gelijk. Bij ons in de stad ging bij een grote meubelzaak elke week een keer het brandalarm af. Na verloop van tijd had de brandweer zoiets van "moet dat nu weer?", maar ze gingen toch steeds kijken. Bij de laatste meldingen gingen ze weer lachend, en wat bleek? De boel stond in lichterlaaie. Kwart van de Zeeuwse korpsen mocht meer dan anderhalve dag mee blussen. conclusie: De brandweer neemt alles serieus (en terecht!!!)
Piet (19-1-2014 om 19:20)
@ger en als bij het volgende incident tanks met gevaarlijke stoffen ontploffen dan is de vraag zeker waarom er zo weinig materieel beschikbaar is?? #azijnpisser
Rayon meester Uytetfett (19-1-2014 om 18:28)
Zie je wel, er komt toch ijs deze winter :)
ger (19-1-2014 om 16:39)
Jemig wat een onzin om daar met zoveel poeha en sirenes en aandacht naar toe te gaan zeg. Ze kunnen beter wat geld besparen en eens minder uitrukken voor onzin....
Cookie-instellingen beheren