Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belgische auto door zoon gestolen

Toegevoegd: 19-01-2014, 18.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - Zondagmiddag trof de politie op het Walplein in Sluis een gestolen Belgische auto aan. De auto bleek door de zoon van de eigenaar te zijn gestolen. Hij zat achter het stuur en is aangehouden.

Rond 14.30 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie. Agenten gingen polshoogte nemen en zagen de Belgische auto staan. Uit onderzoek bleek dat deze eerder in België was gestolen. In de auto zat een 31-jarige man uit het Belgische Berlare. Hij bleek de auto eerder van zijn vader te hebben gestolen.

De vader had hier aangifte van gedaan, niet wetende dat zijn zoon deze had gestolen. De zoon is mee naar het politiebureau genomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De eigenaar heeft zijn auto in Sluis opgehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sietske (22-1-2014 om 10:48)
Dan is er geen goed contact tussen vader en zoon,of hij moet het vergeten zijn te vragen. Anders is er een kink in de kabel!!!
mar (20-1-2014 om 09:10)
Goede relatie hebben die 2?!?!. Of wist ie het gewoon niet meer dat ie de auto had uitgeleend?
JanJaapJosPiet (20-1-2014 om 04:07)
Wat een lef! En dan jezelf ook nog eens achter het stuur verstoppen!
Cookie-instellingen beheren