Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Oostbuis tunnel dicht vanwege ongeluk

Toegevoegd: 20-01-2014, 16.21 uur - Update: 20-01-2014, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De Oostbuis van de Westerscheldetunnel (N62) is maandagmiddag afgesloten geweest vanwege een verkeersongeval.
 
Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur in de Oostbuis. Dat is de buis waarin het verkeer vanuit Zeeuws-Vlaanderen richting Zuid-Beveland rijdt. Na het ongeluk werd de tunnelbuis direct afgesloten voor al het verkeer.

De politie kan vanwege een storing geen mededelingen doen over lopende zaken. Er zou echter sprake zijn van een botsing tussen meerdere voertuigen. Er is nog geen informatie over eventuele slachtoffers. Er zijn in ieder geval geen brandweerploegen ingezet.

Rond 16.45 uur ging de Oostbuis weer open. Het verkeer moest wel over één rijstrook. Het verkeer wordt gedoseerd door de tunnel gelaten en mag maximaal 50 kilometer per uur. De berging zal later vanavond rond 19.30 uur plaatsvinden. Wat de consequenties dan zijn voor het verkeer is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fred (20-1-2014 om 16:50)
het verkeer gedoseerd en op1 rijstrook laten rijden , met een aangepaste snelheid , is een perfecte oplossing. is in ieder geval al veel beter dan uren wachten , van niets weten, en nergens kunnen om keren .Bij grotere problemen in 1 tunnelbuis , de ander gebruiken met weliswaar tegenliggers dan , maar met volgauto's ertussen van de beheerder, eventueel in blokken rijden, moet kunnen
Cookie-instellingen beheren