Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 218 km

Gewonde bij ongeval met tractor Oostkapelle

Toegevoegd: 22-01-2014, 12.25 uur
Foto 4 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rens (22-1-2014 om 16:01)
Ik rij hier meerdere keren per dag. Helaas wordt er over deze weg abnormaal hard gereden en ingehaald. Je zou maar (of je kind) hier fietsen! De traktoren passen zich helaas niet aan naar het overige verkeer en rijden echt abnormaal over de weg. Ik zeg hiermee niet dat automobilisten dit wel doen. Maar gisteren was er zo'n traktorchauffeur dit absoluut niet oplette en in de berm terecht kwam, de kluiten grond vlogen over mijn auto heen en de weg lag gelijk boordevol kluiten. Traktoren gooien ook overal hun traktor aan de kand van de weg neer, zonder te kijken of het mogelijk is. De overige weggebruiker past zich maar aan. Overigens zeg ik hiermee niet dat de veroorzaker bij dit ongeval de traktor is, weet niet hoe het ongeval ontstaan is.
marie (22-1-2014 om 15:34)
met peter eens en ik denk dat de auto met aanhanger wou passeren want geduld hebben ze nooit lijkt het wel op die weg..politie moet daar eens gaan staan met de lasercontrole....boetes verzekerd!!!! wel heel erg vreems dat de auto met zijn neus de verkeerde kant op staat
Peter (22-1-2014 om 13:15)
Ik rij hier vaak. Dit stukje weg wordt vaak ontzettend hard gereden en onverantwoordelijk ingehaald. Mensen kijk ui!
Cookie-instellingen beheren