Weerbericht:
Bewolkt en vooral in het zuiden (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij ongeval met tractor Oostkapelle

Toegevoegd: 22-01-2014, 12.25 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTKAPELLE - Bij een ongeval tussen Serooskerke (W) en Oostkapelle is aan het einde van de morgen iemand gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 11.00 uur op de Noordweg ter hoogte van minicamping Klein Rijnsburg. Een tractor was in botsing gekomen met een personenauto met aanhanger. Door de klap schoot de aanhanger los en kwam op zijn kop op een naastgelegen fietspad tot stilstand.

Op de weg was een flinke ravage van brokstukken ontstaan. Deze werden door de brandweer opgeruimd. Eén persoon werd met onbekende verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (25-1-2014 om 20:27)
@koningboer, waar haal jij je eten vandaan?? komen waarschijnlijk van boeren. er zijn idd praatgroepen voor mensen zoals jou! zou jezelf maar snel opgeven.
Willem (24-1-2014 om 23:03)
@ Maaike Sorry schat maar als je niet begrijpend kunt lezen reageer dan niet op wat Georges schrijft. Hij pleit juist de traktorbwestuurder vrij en jij bent te suf om dat te begrijpen. Daar zijn cursussen voor hoor.
walter (24-1-2014 om 12:42)
@anoniem, ik weet niet of je het weet, maar landbouwvoertuigen mogen geen 80, en ik denk dat de bestuurder niet inhaalde, maar de tractor tegemoet kwam, zo aan de voorste band van de aanhanger te zien, misschien had de automobilist problemen met zijn aanhanger
Maaike (24-1-2014 om 12:21)
Georges, hoe kom je aan deze informatie? En klopt de informatie die je hebt gekregen? Je oordeel puur en alleen af laten hangen van remsporen op de weg is behoorlijk kort door de bocht. Deze loonwerker kon er totaal niets aan doen en heeft al jarenlange ervaring. Een bril kopen is misschien niet nodig voor jou, maar een weegschaal waarop je je woorden en oordelen weegt zou wel van toepassing zijn.
Georges (23-1-2014 om 18:16)
Ja hoor! Een ongeluk met een auto met aanhanger en een loonwerker. En wie heeft het weer gedaan? De loonwerker! Want hullie zijn groot, en ikke benne klein. Calimero-effect??? De oplettende kijker ziet dat de remsporen van de dumper enkel op zijn weghelft staan. Koop een brilletje, mensen!
marja (23-1-2014 om 15:32)
danny lieverd van harte beterschap en het is een gewoon stom ongeluk wat wel meer voorkomt.het had veel erger kunnen aflopen...beterschap en mensen oordeel toch niet zo stom want deze jongen is een lieverd en geen bravourescheurder......