Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Internationale drugsactie door politie in Terneuzen

Toegevoegd: 25-03-2006, 17.38 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft afgelopen vrijdagavond in Terneuzen deelgenomen aan een grote internationale drugsactie.

Bij deze actie werden uit 58 voertuigen, 142 personen gecontroleerd op het in het bezit hebben van drugs.

Van deze gecontroleerde personen bleken 97 in het bezit te zijn van softdrugs die dan ook in beslag werden genomen. 36 Mensen hadden meer dan 5 gram op zak waarvan 29 personen ter plaatse de schikking van 100 euro betaalden. De anderen kregen een dagvaarding uitgereikt.

Tijdens deze actie werden nog een aantal verboden wapens in beslaggenomen waaronder 2 messen, 1 wapenstok en een katapult. In totaal werd voor ruim 3000 euro aan boetes geind.

De verdovende middelen die in beslag werden genomen tijdens deze actie waren 9 space cakes, 27 joints, 37 gram hashish en 493 gram hennep.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren