Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
87 files van totaal 330 km

Vrouw van fiets geschopt in Vlissingen

Toegevoegd: 22-01-2014, 22.34 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Zaterdagavond is een vrouw op het Bossenburghpad in Vlissingen door twee jongens van haar fiets geschopt. Ze raakte in haar gezicht ernstig gewond.
 

De 31-jarige vrouw uit Vlissingen reed om 21.50 uur door de fietstunnel, die ligt op de grens van de wijken Bossenburgh en Westerzicht. Vanuit tegenovergestelde richting kwam een scooter gereden met daarop twee jongens.
 
Bij het passeren kreeg de vrouw van een van de jongens plotseling opzettelijk een schop. Ze verloor haar evenwicht, vloog over de kop en kwam met een smak op de tegels van het fietspad terecht. Ze viel onder andere op haar gezicht en verloor een tand en liep diverse schaafwonden op.
 
De scooter reed de tunnel uit en verdween uit het zicht. Even later passeerde toevallig een politieauto. De agenten hebben het slachtoffer naar de huisartsenpost gebracht. Daar werd ook nog een hersenschudding vastgesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (28-1-2014 om 19:28)
het wordt steeds gekker hier in nederland, nog meer van dat uitschot binnen halen,het is te hopen dat ze achter de daders komen,dit is wel zo laf, als dit bij iemand van onze familie gebeurd zal ik ze zoeken tot ik ze gevonden heb.
NIX (27-1-2014 om 18:56)
Een beetje stad met allure zet op gevaarlijke plaatsen beveiligingscamera's. in vlissingen zet men lever verkeer flits camera's, of laten de notabelen zich liever op de TV camera zetten als ze weer eens een "cultuur" zeerovertje verkleedpartijtje hebben in het michieltje kader op kosten van de gemeente. de prioriteiten zijn i.i.g. duidelijk.
ARROW (23-1-2014 om 18:41)
iemand deze serie gezien. lijkt een goed idee voor dit tuig je moet in dit justitiële k-land gewoon eigen rechter worden. dit omdat de echte rechtspraak niet werkt maar alleen veel geld kost. NIKS ZO KROM ALS HET NEDERLANDSE RECHT
anti-aso (23-1-2014 om 14:41)
Wat bedoel je Andrea..... thuis blijven, alleen door dat tuig aan m'n nooit niet. Opsluiten en in een heropvoedingsgesticht stoppen. Asociaal gedrag kunnen en mogen we niet tolereren! Wees zo stoer om jezelf aan te geven en sorry te zeggen tegen het slachtoffer dan komt het misschien ooit nog wel goed.
volvo (23-1-2014 om 13:50)
allereerst veel sterkte voor deze mevrouw.dat we dit soort berichten nog veel meer gaan zien komt omdat in Nederland de straffen belachelijk laag zijn .wanneer zij gepakt worden dan zijn ze zo weer vrij maar die mevrouw heeft hier nog heel lang last van denk ik.ook voor de politie die dit soort tuig op pakt is het frustrerend denk ik dat ze die klootzakken zo weer op straat zien lopen.bijna heel Nederland wil een strengere aanpak en zwaardere straffen ,maar de politiek denk alleen maar aan hunzelf.wanneer een van hun wat overkomt schreeuwen ze moord en brand en moeten beveiligd worden.ik wens hun niets toe maar ook de gewone burger moet veilig op straat kunnen zijn
Andrea (23-1-2014 om 13:30)
je moet ook niet savonds over straat gaan, blijf gewoon binnen
Cookie-instellingen beheren