Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 200 km

Traumaheli voor melding kinderreanimatie

Toegevoegd: 23-01-2014, 15.59 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Twee ambulances en een traumahelikopter werden vanmiddag gealarmeerd voor een melding van een kinderreanimatie in een pand aan de Turfkaai in Middelburg.

Al vrij snel werd duidelijk dat de medische noodsituatie meeviel. De inzet van de Rotterdamse traumahelikopter was dan ook niet meer nodig.

Het kindje werd per ambulance zonder spoed afgevoerd naar een ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anton (26-1-2014 om 11:41)
Het gaat gelukkig heel goed met de kleine meid.Ben enorm geschrokken, ze was lekker met me aan het wandelen toen ze opeens onwel werd. De lieve mensen van Gakerie T hielpen direct todn ik met haar in mijn armen naar binnen rende. 112 gebeld en de buurman erbij gehaald, met hulp van 112 gaan reanimeren, na mond op neus beademing kwam ze net bij toen de politie en hulpverleners binnenkwamen, er is heel serieus en precies op tijd gehandeld door iedereen volgens de artsen waarvoor ik iedereen eeuwig dankbaar ben! Nog voordat ze ter observatie een nachtje naar het ziekenhuis is gebracht zat ze al naar iedereen te zwaaien en dag dag te roepen gelukkig. Ze mogen me alles afnemen, zelfs mijn leven als haar maar niets overkomt! Bedankt!
Franky (23-1-2014 om 19:04)
Gelukkig maar, Gissen, mogelijk een koortsstuip van de kleine? In dat geval is het behoorlijk schrikken voor de ouders. Beterschap!
Maria (23-1-2014 om 18:55)
Gelukkig bleek het mee te vallen. Beterschap voor het kindje!
Cookie-instellingen beheren