Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand verwoest woning M'burg

Toegevoegd: 24-01-2014, 12.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een uitslaande brand heeft vanochtend in de Middelburgse Stromenwijk een woning verwoest. Niemand raakte gewond.

De brand woedde in een pand aan de Arnelaan en werd rond 09.40 uur ontdekt door medewerkers van de naastgelegen school. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een ladderwagen. Omdat niet duidelijk was of er nog mensen binnen waren, werd uit voorzorg ook een ambulanceteam ter plekke gestuurd. Er bleek zich niemand in het pand te bevinden.

De brand woedde op de bovenverdieping en was aan de achterzijde uitslaand. Een slaapkamer werd volledig door de brand verwoest. Met behulp van de ladderwagen is het dak geïnspecteerd. Nadat de brand was geblust heeft de brandweer de woning geventileerd. Rond 10.15 uur was de brandweer het vuur meester.

Een medewerker van de Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoner te helpen met de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren