Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water door bedienen navigatiesysteem

Toegevoegd: 26-01-2014, 11.47 uur
Door: Rolf de Feijter

HENGSTDIJK - Een 32-jarige inwoner van Terneuzen is zaterdagmiddag met zijn auto te water geraakt omdat hij zijn navigatiesysteem aan het bedienen was. Hij belandde in een brede sloot onder aan een dijk.

Rond 15.30 uur reed de man over de Zuiddijk in hengstdijk. Omdat de aandacht op zijn navigatiesysteem was gevestigd lette hij even niet goed op de weg. Zodoende reed hij door een afrastering, de dijk af en het water in.

De positie van de te water geraakte auto was dusdanig dat een bergingsbedrijf hem daar niet uit kon halen. Een hulpvaardige boer heeft eerst wat voorwerk verricht door de auto met zijn landbouwvoertuig op de kant te slepen. Daarna werd de auto alsnog afgesleept. De Terneuzenaar kwam er met de schrik vanaf. Hij raakte niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (27-1-2014 om 13:19)
Vlissinger: Deze opmerking klopt niet: als hij geen TomTom bij zich had gehad, zou hij niet van de weg geraakt zijn!!
Vlissinger (26-1-2014 om 14:21)
Gelukkig had hij zijn tomtom bij, zodat hij de hulpdiensten precies kon vertellen waar hij was. Misschien leren mensen nu eindelijk eens dat je tijdens het autorijden....jawel, moet auto-rijden! en niet, tomtom instellen, radio afstellen, dashboard kastjes opruimen, sms-en, telefoneren, je haar kammen, scheren, make-uppen, je kind voeren, de krant lezen (ja, zelfs dat soort gekken bestaan), dan zijn er nog de mensen die rijden met hun tomtom midden op de voorruit, met een completen kerstboom aan de binnenspiegel, met beslagen ramen rijden en zelfs met oordopjes in rijden?!?!. snappen mensen misschien nu waarom verzekeraars 8 miljoen per dag aan schade's ontvangen? succes met rijden.
Rick (26-1-2014 om 14:02)
De zoveelste lomperik! Ook weer een multitasker:) Hou je hersens bij het rijden! Zelfs dat alleen al gaat sommigen moeilijk af.
Edwin (26-1-2014 om 13:28)
Citaat: 'De positie van de te water geraakte auto'. Waarschijnlijk had de navigatie ook geen idee meer waar de auto zich bevond op dat moment. Kreeg zeker de melding: 'Indien mogelijk, keren!'.
vlissingse (26-1-2014 om 12:39)
moet je em ook maar instellen VOORDAT je gaat rijden
Cookie-instellingen beheren