Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 384 km

Dronken vrouw veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 26-01-2014, 12.17 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN – Op de Axelsestraat in Terneuzen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een aanrijding plaatsgevonden. Eén van de betrokkenen had geen rijbewijs en had bovendien teveel gedronken.

Toen agenten rond 02.45 uur ter plaatse kwamen bij de aanrijding bleek al snel dat één van de betrokkenen, een 40-jarige vrouw uit IJzendijke, alcohol gedronken had. Bij nadere controle werd ook duidelijk dat de vrouw niet in het bezit was van een rijbewijs. Ze had de aanrijding veroorzaakt met de auto van haar vader.

Tegen de vrouw is een proces verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t is wat (26-1-2014 om 13:42)
Oudere puber???
marja (26-1-2014 om 13:26)
simpel maar doeltreffend???dit kansloze drankorgel voor een tijdje opsluiten en haar nooit maar dan ook nooit de kans geven om haar rijbewijs te halen en gelijk als drankrijdster laten registreren bij het cbr en overal waar mogelijk is want ze zuipt nu al zonder rijbewijs achter het stuur....kansloos mens dat ze is en voor hetzelfde geld had ze iemand ernstig kunnen verwonden of dood rijden...geen woorden voor zulke kansloze figuren
Drank maakt meer kapot. (26-1-2014 om 12:42)
Ik neem aan dat de vader nog aangifte gaat doen van diefstal ? of is die medeplichtig ? en de dochter de verslavingszorg eens opgaat zoeken ? want waarom ze geen rijbewijs meer heeft laat zich raden. en nu ze alle schade uit eigen zak moet betalen, heeft ze toch geen geld meer voor haar drank of nieuwe rijlessen of een auto, dus kan ze net zo goed een tijdje de kliniek in verdwijnen,. of wie weet is het wat voor justitie, een gevangenis voor verslaafden waar men pas uit mag als men ook daadwerkelijk afgekicked is. want laten we eerlijk zijn, de strafjes die justitie nu oplegt zijn zeker geen aanleiding om te stoppen = dus herhaling.
Cookie-instellingen beheren