Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 246 km

Vermoedelijke inbreker betrapt in M'burg

Toegevoegd: 26-01-2014, 14.43 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 28-jarige Middelburger kon afgelopen nacht worden aangehouden nadat een bewoner hem op de oprit van zijn woning aan de Duunmede in Middelburg had zien rondsluipen.

Rond 05.45 uur merkte de getuige dat er een persoon onder zijn carport aan het rommelen was. Toen hij keek zag hij een donkergeklede man weglopen. Meteen belde hij de politie die korte tijd later inderdaad een persoon met het opgegeven signalement aantrof.

Deze 28-jarige Middelburger bleek onder invloed van drugs en bovendien in het bezit te zijn van inbrekersspullen. Hij werd aangehouden. Onderzocht wordt of hij ook daadwerkelijk ergens heeft ingebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (27-1-2014 om 14:58)
@bezorgde buurtbewoner, ik geloof dat ik u niet begrijp, heeft u mijn 2e reactie gelezen? Ik weet heel goed hoe een inpact dit heeft!
Een bezorde buurtbewoner (27-1-2014 om 07:56)
@Bertus, Hoop niet voor je dat ze bij jou een keer op de stoep staan. Je hebt geen idee wat voor impact dit heeft. Wij zijn zelf ook al de dupe geworden. gelukkig bleef het bij een poging, en heb ik hem zelf om 05.17 uur op heterdaad betrapt. Ik ben een volwassen kerel, maar heb er na 2 maanden nog steeds last van. Het zal niet de hoogste prioriteit hebben, maar er wordt gelukkig wel snel gereageerd door de politie.
Dhr (27-1-2014 om 06:21)
Inbreken kun je 's nachts volgens mij het beste doen als de kantine op DOW open is, een goedkoop frikandelletje heeft dan op dat moment volgens mij de hoogste Prio bij onze sterke arm der wet. Ik heb het al meegemaakt dat er twee politiewagens en een marechaussee op terrein stonden. Wat zou er dan verder nog in zeeuws-Vlaanderen aan politie rondrijden?
BERTUS (26-1-2014 om 21:15)
@eddie, de reacties op een aantal meldingen waar ik van weet, heb ik het niet over domweg achter de pc het nieuws door nemen, is snel op gereageerd, dus ja, prioriteit ligt redelijk hoog. Al staan o.a. ongevallen erboven. Nee er is gelukkig niet bij mijzelf ingebroken maar wel bij broer, dus ik weet echt wel waar ik het over heb.
Sandra (26-1-2014 om 21:12)
Ik moet zeggen dat de politie snel gereageerd heeft op ons belletje en dat is niet de eerste keer. Wij zijn ook naar de voorlichtingsavond geweest omdat het in ons gedeelte van de wijk momenteel raak is. Als wij de hond uitlaten zien we wel heel veel politie rondrijden in de wijk, in auto's maar momenteel ook veel bikers en dat op de meest uiteenlopende tijdstippen.
eddie (26-1-2014 om 20:19)
Bertus, prioriteit? Laat me niet lachen, hebben ze bij jou ingebroken?
Cookie-instellingen beheren