Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond na aanrijding Kloetinge

Toegevoegd: 26-01-2014, 14.58 uur - Update: 27-01-2014, 14.30 uur
Het ongeval op de Lewestraat in Kloetinge. Het ongeval op de Lewestraat in Kloetinge.
Het ongeval op de Lewestraat in Kloetinge.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

KLOETINGE - In Kloetinge heeft gisteravond laat een aanrijding plaatsgevonden waarbij iemand gewond is geraakt.

Rond 23.50 uur kwamen op de Lewestraat een personenauto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser, een jongeman, raakte mogelijk gewond aan zijn hoofd. De auto liep door de botsing schade op aan de voorruit.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (29-1-2014 om 14:03)
beste mensen, hoorde net via-via dat de oplossing komt als er een aansluiting bijkomt op de A58. Dus nog even geduld en goed opletten dus.
Fietsende moeder (27-1-2014 om 10:38)
Het is een erg gevaarlijk kruispunt 's morgens staat het vol met auto's en fietsende scholieren die het hele kruispunt bezet houden en totaal niet aan de kant gaan voor aankomende fietsers en auto's uit de Buys Ballotstraat. Hier moet eens tegen opgetreden worden of het kruispunt veiliger maken. Mijn kinderen worden zelfs aangereden ,omdat de scholieren hun voorrang opeisen vanuit de Wilhelminastraat levens gevaarlijk. Je durft je kind niet meer te laten fietsen op die manier!!!!!!!!
fietser (27-1-2014 om 09:05)
@D.Breen, wat bedoeld u met een slechte aanduiding? Er is sprake van een zebrapad en het begin van een 30 km zone, zo te zien is de fietser ten opzichte van de schade aan de auto, van links gekomen. Dus een voorrangsfout. Had de fietser licht aan en heeft de automobilist hem wel gezien. Allemaal factoren die niets met de straat te maken hebben.
D.Breen (26-1-2014 om 16:49)
Ik sta hier niet van te kijken het is een zeer gevaarlijke straat met slechte aanduiding de gemeente Goes doet hier niets aan.
Cookie-instellingen beheren