Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt door na aanrijding

Toegevoegd: 28-01-2014, 10.11 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Maandagmiddag ontstond op het Ronda Gosaplein in Goes een aanrijding tussen een personenauto en een fietsster. De politie is op zoek naar de automobilist, die onmiddellijk na het ongeval doorreed. De fietsster werd gewond achtergelaten.

Het ongeval vond rond 16.30 uur plaats op de rotonde van de Ringbaan-West met de Van Hogendorplaan. De 18-jarige fietsster uit Goes reed vanaf de Van Hogendorplaan de rotonde op. Toen ze op de rotonde reed, werd ze aangereden door een personenauto waardoor zij viel. De bestuurder van de personenauto reed vervolgens door over de Ringbaan-West, in de richting het Tiendeplein. De automobilist had voorrang moeten verlenen.

De fietsster raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Ze had haar sleutelbeen gebroken en liep een aantal kneuzingen op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
buurvrouwtje (28-1-2014 om 16:25)
De COUREUR zal toch wel niet meer lekker rustig slapen. Dat monstertje wordt toch wel gepakt. Dus.. GEEF JE ZELF AAN! Krijg je misschien wat minder straf.
mozes (28-1-2014 om 15:42)
Weer een van het laagste soort, ze denken dat ze de weg alleen voor zich hebben. En hebben niet het lef om het slachtoffer recht in de ogen te kijken. Het wordt tijd dat de strafmaat, wordt aangescherp. En sterkte voor het slachtoffer.
nathalie (28-1-2014 om 12:35)
ja het is altijd weer een hele overlevingstocht om de rotonde te nemen op de fiets. Ik rijd er dagelijks en moet echt heel vaak remmen/stoppen omdat er automobilisten zonodig door moeten rijden. Ook al rijd ik met twee kinderen op de fiets of 1 ernaast, of alleen; het maakt niet uit. Heel vervelend.
Ilona Snoep (28-1-2014 om 12:25)
Via deze manier zoek ik de persoon of personen die mij gelijk geholpen heeft/hebben na dit ongeluk. Terwijl ik op de grond lag heb ik veel gehoord en weinig gezien, maar wat ik wel gezien heb is een vrouwelijk persoon wat de hele tijd bij mij is gebleven en mij aan het praten heeft gehouden. Ook heeft er nog een vrouw tegen mij gesproken die verpleegster is of hiervoor leerde. Wat ik mij goed kan herinneren van de vrouw die ik als eerst zag is dat zij een fel gele auto heeft. Naar mijn idee een Seat of VW graag zou ik met deze vrouw of andere getuigen in contact komen om haar of hun te kunnen bedanken.. Ik hoop dat iemand me op deze manier kan helpen en vraag dan ook of hun contact met mij op willen nemen. Dit kan via 06-24182256
fietsster (28-1-2014 om 11:10)
Schandalig, de fietsster heeft voorrang op deze rotonde. Heb je het te laat gezien, dat er een fietser is, denk het niet, want als je af gaat slaan of een rotonde nadert met een fietsstrook dan zie je die fietser of je bent die gepasseerd. Een fietser komt niet zo maar uit het niets, dat is met een bromfiets wel anders, die is sneller. En dan zomaar doorrijden, schrikt men hier nu zo erg van dat je vluchtmisdrijf pleegt en het alleen maar erger maakt of omdat er geen getuigen zijn en je er zo vanaf te maken door het slachtoffer maar te negeren. Of andere redenen, telefoneren, drank of gewoon haast? Sterkte aan de jonge vrouw.
zieke wereld (28-1-2014 om 10:47)
dat is de mentaliteit d mensen, het zijn zowel de mensen in de dure auto,s als goedkope auto,s....jong/ oud allemaal zijn ze erg.
Cookie-instellingen beheren