Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist rijdt in de sloot in Scherpenisse

Toegevoegd: 25-03-2006, 17.46 uur
Door: Politie Zeeland

SCHERPENISSE - Op de Gorishoeksedijk in Scherpenisse is vrijdagavond rond 22.30 uur een 33-jarige man uit de gemeente Tholen met zijn auto in de sloot gereden.

De auto werd vanmorgen door een buurtbewoner afgesloten maar met de lichten aan in een diepe sloot aangetroffen. In de auto werd niemand aangetroffen.

Omdat het om een lease-auto ging, was niet duidelijk wie er in de auto had gereden. De auto raakte bij het ongeval licht beschadigd en werd door een takelbedrijf uit de sloot getakeld. De bestuurder meldde zich pas vanmiddag telefonisch bij de politie.

Op de vraag waarom hij niet eerder had gebeld, antwoordde hij dat hij het telefoonnummer van de politie niet kon vinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren