Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk op kruising Vlissingen

Toegevoegd: 28-01-2014, 11.48 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Bij Westerzicht in Vlissingen heeft vanmorgen een ongeluk plaatsgevonden waarbij iemand gewond raakte.

Het ongeluk gebeurde rond 10.45 uur op de kruising met Westerzicht en de Nieuwe Zuidbeekseweg. Twee personenauto's waren daar met elkaar in botsing gekomen. De brandweer kwam ter plaatse om te assisteren bij het ongeluk. Eén persoon werd per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Het verkeer ondervond enige tijd hinder.  


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (31-1-2014 om 08:34)
@ Brian, pardon? rotonde? die normaal!! betaal jij hem dan lekker. Waarom moet de gemeente opdraaien voor de onkunde van een ander? als een vrachtwagenchauffeur een ongeluk heeft is het meteen: rijbewijs afpakken, alles laten betalen. blablabla. Maar de rest? nee. dan is het de schuld van de gemeente! leer anticiperen! het is een 30 zone. kom op. ze hadden volledig zicht op elkaar, gewoon niet opgelet. @Loes, bocht naar rechts gaat voor bocht naar links, maar dat heeft niets te maken met voorrang. overigens is in deze situatie de zilveren auto verantwoordelijk voor de ontstane schade.
maly (31-1-2014 om 08:33)
ik hoop dat de persoon niet ernstig gewond is en waarom stond er een bench achter de auto ,zat er nog een diertje achterin? nou heel veel beterschap toegewenst
Brian (29-1-2014 om 23:21)
Een keer van komen ? Heb er jaren gewoont en het is met regelmaat raak op dit punt ! Beter zou er een rontonde geplaatst worden. Maar blijkbaar moet er altijd eerst een dodevallen voor dat de gemeente ingrijpt !
JanJaapJosPietdeVries (28-1-2014 om 21:18)
Ik fiets vaak ook over het fietspad daar, er zijn automobilisten maar óók fietsers die niet begrijpen waarom die witte driehoeken nou op de weg zijn geschilderd.
westerzichter (28-1-2014 om 18:45)
Ik vind het toch een klote kruispunt. zat er een keer aan te komen.
onbekend (28-1-2014 om 18:14)
Het moest er een keer van komen. Het is daar net een racebaan. 4 keer per dag steek ik het zebrapad daar over en 4 keer per dag word ik ook net niet voor mijn sodemieter gereden. Misschien gaan de alarmbellen ooit een keer rinkelen.
Cookie-instellingen beheren