Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 275 km

Arrestatieteam oefent in slooppand

Toegevoegd: 29-01-2014, 14.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het arrestatieteam (AT) van de Zuidelijke politiekorpsen heeft vanochtend en vanmiddag geoefend in een slooppand in Vlissingen.

Vanwege de oefening reden vanochtend diverse onopvallende voertuigen met spoed de provincie binnen via de A58. Rond 08.30 uur arriveerde het team bij de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Aan de Rooseveltlaan worden sinds september diverse portiekwoningen gesloopt. Voor de politie een mooie kans om een oefening te houden waarbij bijkomende schade geen probleem was. Binnen werd onder meer geoefend op het binnenvallen van woningen. Diverse deuren werden tijdens de training 'opgeofferd'.

Aan het begin van de middag werd de oefening weer beëindigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
huib (30-1-2014 om 21:28)
Onopvallend de provincie binnenrijden met toeters en bellen op??? wat een giller zeg. K'werd bijna van de snelweg afgedrukt!!!! Ga ergens int bos oefenen op vogeltjes (kleiduiven) schieten en rondrennen om verstoppertje te spelen.
jans (30-1-2014 om 19:17)
Wat een zeikerds weer zeg hier, echte Zeeuwse mentaliteit! Wat de boer niet kent dat vreet ie niet. Deze mannen wagen vrijwel dagelijks hun leven voor onze maatschappij, realistisch trainen hoort erbij en dat is inclusief het dwingend rijden met toeters en bellen! Los daarvan hebben deze mannen meer rij-opleiding dan schiettraining, dus rijden kunnen ze wel. Jammer van die zuurpruimen hier, in de randstad rijden ze dagelijks voor een oefening of het echie. Niemand die klaagt, wel mensen die de duimpjes opsteken!!!
Odb (30-1-2014 om 18:35)
@vlissinger. Met mijn iq is niets mis. Laatst nog een test gedaan en die kwam uit op 120. Dus boven gemiddeld. Maar dat is hier niet aan de orde. Nederland is een ordinaire politiestaat aan het worden. En zoals killuminati terecht opmerkte heeft de politie veel te veel macht. Ik weiger dit soort incompetente machtwellustige figuren om hulp te vragen, zelfs niet in levensbedreigende situaties. Zoek de historie van de politie maar eens uit, met name tijdens de periode 40 - 45. Wat betreft het verschil tussen een AT en de BBE, ATteams zijn vergeleken met de Bijzondere Bijstands Eenheid een stel amateurs. De BBE is beter getraind in huiszoekingen en gevaarlijke gekken uit te schakelen dan het AT.
Franky (30-1-2014 om 17:35)
@ killuminati Wat een oefening van het AT al niet teweeg kan brengen zeg! We hebben het nu al over een politiestaat, ID plicht, gezichtsherkenning ed. Ik weet niet wat er in 46 is gebeurd, maar er bestaat geen legitimatieplicht, blijkbaar bedoel je de WID, Wet op de Identificatieplicht, groot verschil hoor! Ik ben ook niet voor een politiestaat, ik weet alleen dat we er in ieder geval niet in leven en dat we blij mogen zijn hier in NL te wonen. Hier gaat het allemaal toch wat humaner en eerlijker aan toe dan in vele andere landen in en buiten de EU!
anoniempje (30-1-2014 om 16:34)
Odb, De arrogantie druipt van je bericht af zeg! Leer eerst maar eens het verschil kennen tussen een BBE en een AT. Daarnaast gaat het onderwerp niet over de BBE maar het AT en dat ze een oefening hadden. Daarnaast hebben er een aantal er moeite mee dat ze met toeters en bellen ter plaatse gaan, maar ach die hou je toch altijd en overtuigen heeft geen zin. Ik ben blij dat ze er zijn en een aantal keer met ze te maken gehad.Bijv. als platte pet ga je niet een kruipruimte in van een woning om daar een gewapende gek er vanonder vandaan te trekken, dan vraag je om een AT. Soortgelijke situaties gebeuren dagelijks, dus ze zijn wel degelijk van belang, meer dan dat zelfs! Dus laat die gasten oefenen, zo reƫel mogelijk.
killuminati (30-1-2014 om 16:13)
Meeste mensen die het eens zijn met die politiestaat wat het steeds meer aan het worden is hebben blijkbaar een iq van niks. stelletje schapen.. mensen hebben niet door dat uiteindelijk de normale burger de lul is.. als ze deden in 1946 wat ze nu doen met legitimatieplicht.. autos scannen.. cameras met gezichtsherkenning.. vingerafdruk op je paspoort.. zou er een opstand komen van hier tot tokio. ik heb niks tegen joden maar tegenwoordig is iedereen de jood van toen. nazi praktijken
Cookie-instellingen beheren