Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 186 km

Arrestatieteam oefent in slooppand

Toegevoegd: 29-01-2014, 14.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het arrestatieteam (AT) van de Zuidelijke politiekorpsen heeft vanochtend en vanmiddag geoefend in een slooppand in Vlissingen.

Vanwege de oefening reden vanochtend diverse onopvallende voertuigen met spoed de provincie binnen via de A58. Rond 08.30 uur arriveerde het team bij de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Aan de Rooseveltlaan worden sinds september diverse portiekwoningen gesloopt. Voor de politie een mooie kans om een oefening te houden waarbij bijkomende schade geen probleem was. Binnen werd onder meer geoefend op het binnenvallen van woningen. Diverse deuren werden tijdens de training 'opgeofferd'.

Aan het begin van de middag werd de oefening weer beëindigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (30-1-2014 om 13:26)
@Odb, 99,9% van de Nederlandse/Zeeuwse bevolking hebben nu eenmaal niet het zelfde IQ als u om te kunnen begrijpen waarom dit nu zo'n pure geld verspilling is. Had u, vroeger, wat meer opgelet op school, dan had u waarschijnlijk het vermogen gehad om zoiets als dit toch te kunnen begrijpen.
Odb (30-1-2014 om 12:17)
Deze soort "speciale teams" van de politie gewoon opheffen. Als er serieus problemen zijn met terroristen zetten ze echt dit soort knuppels niet in. Nee dan zitten deze heren thuis. Mag de BBE op komen draven. Dus waarom dit soort wannebe special forces nog in stand wordt gehouden, is mij een raadsel. Pure geldverspilling.
monika (30-1-2014 om 03:08)
he he eindelijk iemand die wakker is ! de heer B Janssen heeft gelijk er is een grote revolutie , opstand , burgeroorlog in nederland op komst . dit kabinet ontketend een echte oorlog dat uit wordt gevochten tussen de arme en de rijke die kosten wat het kost aan de macht willen blijven . iedereen die geen aalmoes waar de honden nog geen brood van lusten van Den Haag meer wil zal ten strijden moeten gaan voor een goed leven . daar zijn wij Ollanders vast veel te laf voor liever arm en van de voetselbank eten dat vechten voor de toekoms van je gezin en family . die politie oefent alvast voor als er overal de pleuris uitbreek en hun opgeroepen worden om die opstand de kop in te drukken sorry ik bedoel natuurlijk slaan.
Francois (30-1-2014 om 02:03)
Voor de azijnpissers onder ons... Wees blij dat ze oefenen, na dit team is er geen andere optie meer voor een directe en snelle inzet. Daarnaast word er dagelijks geoefend met toeters en bellen, ambu en brandweer weet ik niet maar politie wel degelijk. Oa. bijspijker cursussen wat betreft de rijvaardigheid. Je zal ze hier in ZLD niet snel tegen komen, maar er zijn ook politie voertuigen met een mooie blauwe L op het voertuig. Ga er maar van uit dat praktijkervaring de beste leermeester is, er is dus niets mis mee wat ze doen.
poesjes (30-1-2014 om 00:31)
Het is mooi dat ze oefenen.Maar het zou ook mooi zijn dat ze van te voren de buurt waarschuwen want het was een herrie grote klappen.Stukken van de gesprongen ruiten vlogen door de straat ruimen ze dat ook op NEE en de ramen die eruit zijn zijn niet dicht getimmerd daarna.Het is erom vragen dat er straks weer een brand uitbreekt hopen dat ze zo snel mogelijk de flat afbreken.
Jef (29-1-2014 om 22:16)
Typisch Zeeuws om zo te zeuren, in de randstad rijden deze speciale eenheden vaker door het verkeer en daar zeurt niemand. Ze komen nu eens in zeeland en o o oh dat kan niet! Nou open uw ogen deze eenheden zijn hier vaker dan u denkt en observeren hier vaker dan u denkt. Bij optische licht en geluid signalen van hulpdiensten maakt u plaats! Misschien hebben hun pas op locatie te horen gekregen dat het een oefening betrof.
Cookie-instellingen beheren