Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt door na aanrijden meisje (13)

Toegevoegd: 31-01-2014, 15.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is dinsdag een 13-jarig meisje gewond geraakt toen ze werd aangereden door een auto. De bestuurder hiervan is na de botsing doorgereden. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het ongeluk gebeurde rond 09.00 uur op de Sir Winston Churchilllaan. Het meisje, afkomstig uit de gemeente Veere, fietste in de richting van de school toen ze werd ingehaald door een haar van achteren naderende auto. Deze grijze Nissan Micra kwam hard langsrijden en tijdens het passeren raakte de auto de fiets van het meisje.

De 13-jarige kwam door de botsing midden op de weg ten val. Het meisje raakte hierdoor lichtgewond en haar fiets raakte beschadigd. Met behulp van enkele vriendinnen en klasgenoten is zij vervolgens lopend naar school gegaan. Het meisje heeft later aangifte gedaan bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (1-2-2014 om 14:41)
als automobilist dien je je aan te passen aan de situatie ,hoe slecht die ook is en als je een fietser aanrijd dien je te stoppen en te helpen en krijg je een proces verbaal dan vecht je de situatie maar aan punt uit. De rest zijn alleen maar excuses om er maar van onderuit te komen, totdat je hetzelf overkomt,dan is de wereld te klein. mensen zijn fragile in het verkeer ,hou daar rekening mee.
Wijkbewoner (1-2-2014 om 13:12)
Als mensen de situatie in die straat niet kennen is het beter om geen onzinnige voorstellen te doen zoals het fietspad afscheiden van de weg of een "fatsoenlijk" fietspad aanleggen. Ik zou niet weten hoe........het bestaande rode fietsvak is duidelijk te onderscheiden van het zwarte autovak. Verder is er totaal geen ruimte voor al die zogenaamde verbeteringen.
walter (1-2-2014 om 12:40)
hier is maar 1 oplossing mogelijk: fietspad afscheiden van de weg, dan zou het opgelost moeten zijn
Cynneke (1-2-2014 om 12:40)
Ze fietsen rond het CSW 's morgens als idioten. 3 naast elkaar, vanuit de Gebrandylaan overstekend naar school zonder voorrang te geven. Het is 1 colonne en ze gaan er vanuit dat auto's toch wel stoppen. Politie? Nee... die zie je niet. En áls je ze eens ziet, dan rijden ze toch ineens keurig netjes!!! Misschien, heel misschien, moet het meisje ook eens in eigen hart kijken en kijken of ze wel netjes op de rode fietsstrook heeft gereden!!!
vader (1-2-2014 om 10:57)
Oké, Het zou zo maar kunnen, dat het meisje niet al te netjes reed........ Het zou zo maar kunnen, dat ze met z'n 3-en reden........ Ik zie zo vaak kinderen rijden, waarbij ik m'n wenkbrauwen frons... Maar ik erger me liever even aan hun gedrag, als dat ik er ook maar ééntje voor de sokken zou (willen) rijden......!!!!!!!!!! 'k Heb zelf ook kinderen en ben zelf ook zo'n jonge fietser geweest. Het zou zelfs zo maar kunnen, dat de automobilist het niet gemerkt heeft, dat ie haar raakte......????? Maar als ie in z'n spiegels had gekeken, had ie het meisje moeten hebben zien vallen en/of liggen.....!!!!!! Als ik ergens een fietser onderuit zien gaan, stop ik meteen voor assistentie.
pol (1-2-2014 om 08:33)
Misschien moeten ze fatsoenlijke fietspaden aan leggen
Cookie-instellingen beheren