Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo in auto te water A58 Kapelle

Toegevoegd: 31-01-2014, 20.45 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij de afslag 's-Gravenpolder/Kapelle van de A58 zijn vrijdagavond twee mensen in een auto te water geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 19.20 uur toen de twee vanuit de richting van Bergen op Zoom kwamen en de afslag richting Kapelle namen. Brandweerploegen werden opgeroepen omdat één van de inzittenden niet zonder hulp uit het voertuig kon komen. Er werden ook twee duikteams gealarmeerd.

Zo'n twintig minuten nadat het ongeluk was gebeurd, waren de beide inzittenden van het voertuig op de kant. Ze zijn door ambulanceteams behandeld en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hun auto raakte beschadigd en moest door bergingsbedrijf De Moor uit de sloot worden getrokken.

Gedurende de hulpverlening en de bergingswerkzaamheden was de afslag volledig afgesloten voor het verkeer. Rond 20.45 uur was de weg weer helemaal vrij. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (4-2-2014 om 01:44)
Inzittende maken het goed, hebben meer een trauma overgehouden van dienstverleners die op hun gedrag zijn aangesproken door de politie. Professionalisering en het houden aan waarden en normen zou zijn gewenst. Manier van handelen roept het sociale probleem bij hulpverleners op!!!
anoniem (2-2-2014 om 00:53)
Het is een flauwe bocht die spekglad is als het geregend heel vaak schakelt me veiligheids systeem in om de auto op de weg te houden en de lijnen zijn heel slecht zichtbaar. De kwaliteit van de wegen gaan echt hard achteruit en slecht verlicht. zou fijn zijn als de provincie er een keer wat aan gaat doen we betalen immers al genoeg :(
bros (1-2-2014 om 17:33)
@Goesenaar, ik ben erbij geweest en deze meneer had niet gedronken! Hij is gewoon rechtdoor gereden, niks meer.
Goesenaar (1-2-2014 om 09:35)
Misschien toch even een bloedproef afgenomen ?
Bertus (1-2-2014 om 08:24)
En al snel een speculatie! Misschien is de bestuurder onwel geworden? Beterschap
bros (1-2-2014 om 05:47)
Het is best een rot bocht en het wegdek is ook niet meer zo best en er staat geen verlichting ook. Deze meneer is gewoon rechtdoor gereden. En hij was niet aan het bellen of zoiets!!
Cookie-instellingen beheren