Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje van de weg A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 01-02-2014, 10.46 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 is zaterdagmorgen ter hoogte van Heinkenszand een bestelbusje van de weg geraakt. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Het ongeluk gebeurd even voor 10.00 uur op de rijbaan van Vlissingen richting Bergen op Zoom. Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen om het busje weer op de weg te takelen.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuwse showride (2-2-2014 om 10:11)
@Anoniem, met het feit dat er op dat stuk behoorlijke kuilen / hellingen zitten ben ik met je eens. met dat van de verlichting totaal niet, langleve goed afgestelde koplampen ;)
Wisse (2-2-2014 om 09:47)
door mijn eerste bericht komen er wel reactie's los, zo ook van het slachtoffer. bij deze wens ik het slachtoffer alle goeds en zijn wij ook een beetje op de hoogte van wat er gebeurde. heel veel lees je op hvzeeland er is een ongeluk gebeurd of brand geweest of wat dan ook en in de meeste gevallen staat er dan oorzaak onbekend ! daar leren wij niets mee. slachtoffer sterkte en toch maar gauw de weg weer op.
Cor v.L. (2-2-2014 om 04:10)
Kan de reacties zoals die van Wisse goed begrijpen hoewel het niet van toepassing is bij dit ongeluk, maar vallen onder de ergernis top 10 en dan is men snel geneigd om dergelijke reacties te plaatsen, Slachtoffer heel veel sterkte.
anoniem (2-2-2014 om 00:57)
Mozes dat komt door die gigantische goede verlichting op de wegen en als je kijkt naar stukken weg zoals vanaf rilland tot vlake tunnel het laatste stuk vind ik het niet raar dat autos wegschruiven rondtollen en koppeltje duiken omdat er springheuvels inzitten die horen in de 30 km zone niet op de snelweg ;)
mozes (1-2-2014 om 18:28)
Begin me nu toch wel af te vragen, waarom gaat het op de A58 zo vaak mis. Aan de bestuurders ligt het niet. Deze weg is toch hetzelfde als alle andere A-wegen.
ikke (1-2-2014 om 16:27)
Wat een knappe helderziende blikken! Mensen over 1 kam scheren heet dat. Als je niet weet wat er gebeurd is, als je niet hebt gezien wat er is gebeurd plaats dan ook niet van die domme reacties! Ja er zijn mensen die smsen, bellen, kranten lezen, niet opletten.... Maar is dat dan direct iedereen???? Slachtoffer, ik hoop dat je er niets aan over hebt gehouden. Sterkte!
Cookie-instellingen beheren