Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 67 km

Berovers steken slachtoffer neer M'burg

Toegevoegd: 01-02-2014, 12.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Meanderlaan in Middelburg hebben twee gemaskerde mannen vannacht geprobeerd om een 22-jarige Middelburger op straat te beroven. Het slachtoffer werd door de daders met een mes in zijn been gestoken.

De steekpartij vond omstreeks 05.45 uur plaats. Het slachtoffer werd van achteren door de mannen aangevallen. Ze eisten geld en er ontstond een worsteling tussen de Middelburger en zijn belagers. Tijdens die worsteling werd het slachtoffer gestoken.

De daders renden zonder buit weg richting de flats aan de Meanderlaan. Tot nu toe ontbreekt van hen ieder spoor. Onderzoek in de wijk Dauwendaele met een diensthond heeft volgens de politie niets opgeleverd. De Middelburger is door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens overgebracht naar de huisartsenpost.

Het slachtoffer heeft een summier signalement kunnen doorgegeven aan de agenten. De beide mannen zouden alletwee Nederlands hebben gesproken. Ook hadden ze beiden donkere kleding aan en bedekten ze ieder hun gezicht met een bivakmuts. Over de huidskleur kan het slachtoffer slechts gissen: mogelijk blank tot lichtgetint.

De politie zoekt getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joe (6-2-2014 om 07:03)
denk ik ook renata. men stemt wel op ultra rechts, voor amerikaanse bedoelingen, en den krijgt men dat, en dan is het nog niet goed. verder meen ik mij te herinneren dat rutte zelf 1000 euro beloofde voor iedereen die werkte in 2014. kan ik die dan ophalen bij de plaatselijke VVD verantwoordelijke ? tijd om te dokken... VVD. kom op met die poet !
Renata (2-2-2014 om 20:26)
Mensen toch, zet al jullie verontwaardiging eens om in een ander stemgedrag bij de verkiezingen. Jullie bepalen of die gladjanussen van een Rutte en co. blijven zitten. En haal de koning er niet bij want die stelt niets voor en doet niets daarom gaat die nu ook naar de Winterspelen in Rusland
jobzonderschulden (2-2-2014 om 12:40)
Staat er toch op wie wachten we? Waarom niet nou al verandering? Wie zn land is dit? Lijkt mij de handen en voeten die daadwerkelijk gewerkt hebben niet? Waarom hoor je die dan niet? Waar wachten die op? Zo moeilijk was mn zin toch niet :)
Vlissinger (2-2-2014 om 11:12)
@jobzonderschulden, ja wij waren zo slim geworden tot dat er een kleine groep zeikers kwam die vond dat jongeren hun eigen wel op konden voeden, dat alles met praten moest worden opgelost, elke vorm van autoriteit zooo ouderwets was en dat iedereen die van buiten Nederland kwam zo zielig waren. En de koning, zeker nooit opgelet bij de lessen maatschappijleer.
Dagelijkse kost (2-2-2014 om 09:33)
dit is schering en inslag in dit land. tijd dat het voltallige kabinet afgezet wordt. niemand geloofd nog dat zij enige daadkracht hebben. zij hebben geen rechtmatige plaats meer in den haag. zij zijn het probleem, ze moeten gewoon WEG !
ratonderdemat (1-2-2014 om 22:12)
@schuldlozejob: nee, we zijn zo stom om t goeie uit t verleden te verwerpen en stomme fouten steeds te herhalen. En jij bent zo slim dat van jouw zin geen kaas te maken is. Gefeliciteerd!
Cookie-instellingen beheren