Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Inbreker op heterdaad betrapt Middelburg

Toegevoegd: 01-02-2014, 14.43 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in het Woudriksland in Middelburg een inbreker gearresteerd na een tip van een alerte bewoner.

De man zag midden in de nacht een onbekend persoon in zijn achtertuin lopen en belde daarop direct de politie. Na de melding is door meerdere politie-eenheden te voet in de wijk gezocht. Met resultaat, want in het Gervinsland storen agenten een hun welbekende Middelburger tijdens zijn 'werkzaamheden'.

De 21-jarige Middelburger is ingerekend op verdenking van poging diefstal uit een woning. Na verhoor is hij in verzekering gesteld in de Middelburgse gevangenis Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jantje (2-2-2014 om 12:22)
Bellen werkte prima, politie nam snel actie door veel mensen te sturen. Was blij dat de politie hem zo vlot te pakken had. Weer "even" een zorg minder op straat.
RENE (2-2-2014 om 09:56)
Goed gedaan van de alerte bewoner En de Politie die zonder sirene de wijk inreed Slim !! vriendelijke groet vanuit de wijk Dauwendeale
willem76 (2-2-2014 om 06:23)
nu zit hij lekker warm, draai van die cel de verwarming maar dicht.en laten betalen voor eten- drinken en onderdak. want heerlijk warm zitten met goed eten en drinken is niet echt een straf.
Kees (1-2-2014 om 21:22)
Iedereen denkt dat het Oost-Europeanen zijn, die de inbraken plegen, maar keer op keer blijkt het lokaal volk te zijn.
it'sme (1-2-2014 om 21:19)
Als het voor de politie een welbekende Middelburger is, laat hem dan voorlopig maar niet vrij! Dat betekent niet veel goeds, dus is hij op z'n plaats in Torentijd!!
Cord (1-2-2014 om 20:51)
Prima acties. Bellen helpt dus wel degelijk.
Cookie-instellingen beheren