Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee winkeldieven opgepakt Terneuzen

Toegevoegd: 01-02-2014, 15.48 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Vrijdagavond zijn in de Dijkstraat in Terneuzen een man en een vrouw aangehouden op verdenking van diefstal van kleding uit diverse winkels. Beiden zijn in verzekering gesteld.

De twee werden opgepakt nadat hun gedrag opviel bij 
surveillerende agenten. De agenten zagen dat er kleding in fietstassen werd gestopt en daarop gingen zij met het duo ingesprek. In de fietstassen vonden de agenten een stapel sportkleding en een leren jas voorzien van prijslabels en antidiefstal tags.

Omdat de verdachten niet konden bewijzen dat zij de kleding hadden gekocht, zijn ze direct voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De twee verdachten, een 30-jarige vrouw uit Terneuzen en de 45-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats, zijn na het afleggen van een verklaring in verzekering gesteld in de Middelburgse gevangenis.

De gestolen kleding is teruggegeven aan de desbetreffende winkels.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad. (3-2-2014 om 01:27)
De schuld leggen bij de regering is een domme opmerking natuurlijk dus diegene die dat beweert heeft schijnbaar een uitkering (net als ik ) die niet kan kopen wat hij zou willen. Maar als we een( goeie) regering zouden hebben en wij als burgers voldoende zouden kunnen kopen dan nog blijven de bendes uit het oosten hier actief. Ik denk dat prioriteit meer ligt bij de oosteuropeanen uitzetten of niet toelaten dan bij het eigen sociale stelsel.
Linda (2-2-2014 om 12:01)
Wat als er kinderen zijn die niks te eten hebben!! lekker makkelijk,en wie zegt het misschien wel een fraudeur? Lees de bijbel ,en kijk wat er staat als een mens honger heeft,oke steel niks voor de verkoop,maar ls het eten is ok omdat Rutte het zo goed doet?? en bedankt eeeej
Rienie (1-2-2014 om 21:16)
Berichtgeving klopt niet. was aanwezig dat de agenten de fiets meenamen en in de noordstraat hebben onderzocht. Na dit onderzoek hebben de agenten de personen maar aangesproken. Blijkt dat de berichtgeving ook mar is zoals de agenten kwijt willen. schrijf zoals het is en verdraai de boel niet. Begrijp wel dat het goed is dat ze zijn gepakt en ter verantwoording worden geroepen.
anoniempje (1-2-2014 om 21:07)
terneuzenaar als je het niet breed hebt wil niet zeggen dat je maar moet gaan stelen onzin dat dit aan het kabinet ligt ik denk dat het de opvoeding ook is
bert kaiser (1-2-2014 om 18:14)
ik zit mij dus af te vragen of de bestolen winkels ook aangifte hebben gedaan,hebben ze dat niet gedaan;waarom zou je de kleding dan terug geven,laat ze het maar komen halen
Willem (1-2-2014 om 17:49)
tuurlijk, geef de overheid maar weer de schuld. Ik ben echt geen fan van de overheid maar telkens weer moet men zich schijnbaar beroepen dat het allemaal de schuld is van die overheid, ga maar eens over de landsgrenzen kijken hoe het daar gaat! Wij hebben het, op de keeper beschouwd, echt niet zo slecht. Er is geen enkel excuus om te gaan jatten! Blijf met je poten van andermans spullen af. Op deze manier wordt in de hand gewerkt a: duurder inkopen omdat de verliesmarges worden doorberekend. b: inzet politie kost geld. c: vervoer van/naar politiebureau moet worden betaald. d: de detaillist is er de nodige tijd aan kwijt, heeft minder tijd voor welwillende klanten en mist zo dus ook nog een keer inkomsten, etc. flink straffen die jatters.
Cookie-instellingen beheren