Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Achtervolging op de Findlandweg in Terneuzen

Toegevoegd: 25-03-2006, 17.49 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagmiddag in Terneuzen 35-jarige automobilist uit Knokke-Heist (B) aangehouden.

Tijdens surveillance zagen agenten op de N61 een personenauto met Belgisch kenteken rijden waarvan het het linkerportier buiten de carrosserie uitstak en met touw was vastgebonden.

Op de plaats waar het portierraam zou moeten zitten, zat nu een stuk plastic. De bestuurder droeg tevens geen autogordel.

De agenten gingen met hun auto voor het voertuig rijden en gaven de bestuurder een stopteken. De bestuurder gooide zijn stuur om en reed weg de andere kant op.

Na een korte achtervolging werd het voertuig op de Finlandweg in Terneuzen aan de kant gezet en werd de bestuurder, de 35-jarige Belg, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na betaling van een tweetal boetes, een van 75 euro voor het rijden zonder autogordel en een van 130 euro voor het negeren van een stopteken, kon hij weer naar huis.

Zijn auto is uit het verkeer gehaald en werd op zijn kosten teruggebracht naar zijn vaderland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren