Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 47 km

Gevaarlijke medicijnen verloren Bruinisse

Toegevoegd: 03-02-2014, 08.57 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - In Bruinisse is iemand een doosje met gevaarlijke medicijnen verloren. Dat heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt.

Het gaat om tabletten van het merk Oxycodon, een morfineachtige pijnstiller. Deze zijn volgens de politie gevaarlijk bij ondeskundig gebruik. De medicijnen vijn vermoedelijk verloren tussen de Dorpsstraat en Koningin Julianastraat.

De vinder van het doosje wordt opgeroepen om contact opnemen met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (3-2-2014 om 12:44)
Gevaarlijke pillen zeker voor iemand die ze nooit heeft genomen Moet er niet aan denken dat een klein kind van zo strip begint te snoepen Wees voorzichtig met je pillen mensen Zeker dat soort spul stop het achter slot waar een ander niet bij kan
marco (3-2-2014 om 10:21)
Het kan ook een manier zijn om een extra doosje te scoren.
Erik (3-2-2014 om 09:49)
de menssen zijn te onvoorzichtig 2 gevallen in zeeland in nog geen dag tijd medicijnen verloren waar zijn de menssen hun verstand eigelijk als je ze verliest ga je toch de weg terug waar je langs geweest ben lijk mij??????
Cookie-instellingen beheren