Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Politie controleert op ijsvrije ruiten

Toegevoegd: 03-02-2014, 12.04 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTBURG - De politie heeft maandagmorgen in Oostburg een verkeerscontrole gehouden omdat er bij vorst gevaarlijke situaties kunnen ontstaan door dichtgevroren autoruiten.

Maandagochtend tussen 05.30 uur en 06.30 uur controleerde de politie het verkeer op de Bredestraat in Oostburg. In totaal werden er 21 auto's aan de kant gezet. Tot tevredenheid van de politie hadden alle bestuurders hun voorruit zodanig ijsvrij gemaakt dat er voldoende zicht was.

Een enkeling had geen zicht in de aangevroren spiegels en kon die ter plekke alsnog even schoon maken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem76 (9-2-2014 om 06:33)
marco. heb zelf 10tallen jaren auto gereden. de binnenkant van de ruiten kun je met een een paar druppels afwasmiddel op een doekje wasem vrij houden--stationair warmdraaien is niet goed voor de motor en milieu. roken doe ik niet en als de hond vraagt om uitgelaten te worden moet ik over een nogal grote parkeerplaats lopen.
Marco (7-2-2014 om 11:06)
Willem, dan loop je toch de andere kant op als je weet waar die persoon bezig is. En de auto laten draaien is m om warm te laten worden en meestal staat ook de kachel voor de ruit aan. Ik heb ook een hekel aan uitlaatgassen omdat er gezeurd wordt over rokers, terwijl rokers zelf kunnen bepalen of ze rook in de longen willen hebben. Maar je weet en ziet toch als je ruit niet zichtbaar is, maar je blijft van dat lui hebben dat maar een stukje schoonmaakt en inderdaad gewoon wegrijd. Maar tijdens rijden wordt je ruit ook ijsvrij (moet je wel je kachel aan hebben). *Heb je geen zicht, dan zie snel het licht*
Overheid (6-2-2014 om 06:34)
het lijkt den Haag wel, veel belangrijkere dingen te doen omdat de maatschappij uit zijn voegen begint te lopen, maar dan bezig zijn met dit soort onbenulligheden om maar rond de hete brij heen te blijven dansen en voornamelijk niets nuttigs te doen. zoals pech-hold zei: dit is een schoffering, doe jullie er zelf wat aan of moeten wij met een motie komen ? want dit kan zo niet langer.
rene (5-2-2014 om 14:41)
dat is wat ze kunnen he de rest oplossen dat kunnen ze niet alleen deze dingen en de kinderen der fietjes controleren op verlichting das lekker makkelijk verdienen toch stelletje zielenpoten
Jan (4-2-2014 om 08:28)
dus allemaal waren ze schoon en je wordt toch aan de kant gezet ? dat zal een fijn gevoel zijn geweest voor iedereen
Peter (4-2-2014 om 08:27)
Wat een gezeik en gezeur over ruiten krabben. Blijkbaar heeft iedereen genoeg tijd om met deze onzin bezig te zijn. Pfffff om moe van te worden.
Cookie-instellingen beheren